AMSCG: Putevi klizavi

U Crnoj Gori jutros se saobraća po klizavim putevima, saopštili su iz Auto – moto saveza
Oni su savjetovali vozačima da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i da obavezno poštuju pravila saobraćaja.
Saobraćaj na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Košljun – Zavala, promijenjen je sa dvosmjernog na jednosmjerni, a potpuno će biti obustavljan od devet do 11 i od 14 do 15 sati i 30 minuta.
Na magistralnom putu Ribarevina – Mojkovac, zbog rekonstrukcije u mjestima Lepenac i Stevanovac, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjerenog na jednosmjerni i obustavljen od devet do 11 sati i od 14 do 15 sati i 30 minuta.
Na magistralnom putu M-2, dionica Mojkovac – Ribarevina, na potezu od Mojkovca do Stevanovca, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično
Na dionici auto puta Bar – Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče – Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.
Na regionalnom putu, dionica Cetinje – Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen od osam do deset i od 14 do 16 sati.
Na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje – Špiljani se, zbog sanacija klizišta Besnik i kosine na lokalitetu Zeleni, saobraća jednom trakom naizmjenično.
Na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje – Plužine, od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.
Privremeno je na magistralnom putu Kamenari – Kotor promijenjen režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *