AMSCG: Upozoravaju na odrone

U Crnoj Gori jutros se na većini puteva saobraća bez zastoja i posebnih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

AMSCG upozorava da na pojedinim dionicama zbog kiše ima odrona.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežesnik auto puta Bar – Boljare na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo saobraćaj će biti obustavljen do 15 minuta u terminu od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar – Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče – Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva vozila u trajanju do 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje – Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti obustavljen od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje – Špiljani se, zbog sanacija klizišta Besnik i kosine na lokalitetu Zeleni, saobraća jednom trakom naizmjenično.

Na magistralnom putu M-18, na dionici Šćepan Polje – Plužine, od sedam do 19 sati, zbog geotehničkih istraživanja režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2 Podgorica – Kolašin, na dionici Crkvine – Kolašin, će, zbog geotehničkih istraživanja, režim saobraćaja biti promijenjen dvosmjernog na jednosmjerni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *