Dnevni horoskop za 18. jun

Ovan u haosu, bolje vrijeme za Bika, Blizanci standardno, Rak komplikovan, Lavu maca pojela jezik, Djevica pod pritiskom, Vaga švorc, Škorpija u oblacima, Strijelac krut, Jarac sam protiv svih, Vodolija ima plan, Ribe odlažu sve.

OVAN

Posao: Povoljne vijesti za vas što se posla tiče i možete da budete spokojni u narednom periodu, kako vam zvijezde poručuju.
Ljubav: Ukoliko ste u braku ne pokušavajte da se bavite partnerovim problemima jer imate i onako dovoljno svojih obaveza ovaj put.
Zdravlje: Kostobolja.

BIK

Posao: Na vidiku novi posao i na to ste naravno navijali već neko vrijeme. Možda je došlo obavještenje u pravo vrijeme.
Ljubav: Morate da ostanete dosljedni odluci koja vam je trenutno prioritet, kada su zajednički izlasci u pitanju sa partnerom.
Zdravlje: Računajte na bolje aspekte, trenutno.

BLIZANCI

Posao: Volite svoj posao ali trenutno ste u fazi kada vam se sugeriše mali predah. Napunite baterije prije nego što vam se desi veći zamor.
Ljubav: Za sada dobro plivate u ljubavnom odnosu i ne želite veću promjenu kako kod sebe tako i kod partnera. Možda odlučite da provedete zajedno vikend u prijatnom ambijentu.
Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Možda ste trenutno dovoljno komplikovani na svoju štetu. Morate da budete fleksibilniji u komunikaciji sa ljudima, koji vas okružuju.
Ljubav: Budite dovoljno otvoreni prema partneru koji vas u suštini voli i koji vas podržava u namjerama, koje imate da sprovedete.
Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

LAV

Posao: Ukoliko vam se učini da vam je posao mnogo zamoran ne popuštajte u namjeri da aktivno tražite nešto više za sebe. Možete biti skloni većoj zaradi ovaj put.
Ljubav: Imate namjeru da mnogo toga kažete svojoj polovini, ali se malo ustručavate kada su konkretne stvari u pitanju.
Zdravlje: Zubobolja.

DJEVICA

Posao: Pokušaj da dominirate na poslovnom planu vas dovodi u neprijatnu situaciju već neko vrijeme. Morate da razumijete i ostale članove kluba, koji žele dio vašeg kolača.
Ljubav: Imate jak stav da ipak neke stvari dovedete u red i da se povinujete svojim željama makar one išle na vašu štetu. Budite otvoreni prema partneru.
Zdravlje: Nemate veće tegobe.

VAGA

Posao: Pokušajte da dovedete u red svoju poslovnu stranu u narednom periodu jer vaše finansije su malo lošije kada se oduzmu svi troškovi koje imate.
Ljubav: Ne pokazujete otvoreno dozu ljubomore ali ste spremni mnogo toga da javno prodiskutujete zarad sopstvenih ciljeva.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

ŠKORPIJA

Posao: Imate šansu preko prijatelja za nešto konkretnijom zaradom ovaj put. Morate da se ponekad spustite na zemlju i prihvatite trenutno ono što vam se nudi.
Ljubav: Morate da razumijete svog partnera, jer možete da dođete u zabludu u narednom periodu ne konkretno svojom krivicom.
Zdravlje: Čuvajte se povreda.

STRIJELAC

Posao: Pokušavate da dobijete nešto više na vremenu koje vam je dobar resurs za ono što vi konkretno i želite. Morate da se povinujete datim činjenicama i da budete dovoljno fleksibilni.
Ljubav: Ukoliko pokušavate da ostavite dobar utisak na osobu o kojoj stalno maštate morate da budete dovoljno otvoreni u komunikaciji, koja vam se pruža.
Zdravlje: Izbjegavajte veće skupove ljudi.

JARAC

Posao: Pokušaćete nešto više za sebe da uradite ovaj put i u tome ćete uspjeti ali polovično jer ste okruženi ljudima koji su protiv vaših ideja.
Ljubav: Budite dovoljno ljubazni kada je komunikacija sa partnerom u pitanju i ne odustajte od činjenice da se nešto posebno uradi po tom pitanju, jer su vam planete naklonjene.
Zdravlje: Želite da se odmorite.

VODOLIJA

Posao: Moraćete da budete dovoljno strpljivi na putu ka svom uspjehu, jer za nešto više se vrijedi dovoljno potruditi ovaj put. Slijedi vam odličan poslovni plan.
Ljubav: Podrška od strane prijatelja vam je zagarantovana, jer može da vas spoji sa osobom koja vam može mnogo značiti ovaj put.
Zdravlje: Pojačana tenzija se oseća kod vas.

RIBE

Posao: Razlog zbog koga ćete mnogo toga da odložite i da se posvetite poslovnom segmentu u narednom periodu je zato što imate dovoljno vremena da neke stvari riješite na vrijeme.
Ljubav: Poštujete partnerov stav i ne želite nešto posebno ovdje da mijenjate, koliko se otvoreno postavljate ovaj put.
Zdravlje: Nemate veće tegobe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *