Dnevni horoskop za 22. septembar

Ovan samostalno, Bik i Škorpija u šemi, Blizanci i Djevica u ljubavi, Rak naplaćuje posao, Lav trguje, Vaga zaljubljena, Strelac igra timski, Jarac u prilici, Vodolija mašta, Ribe pred izazovima.
OVAN
Posao: Nećete tražiti oslonac drugih ljudi, već ćete snagu naći u sopstvenoj vjeri. Krčite trenutno put, koji vam je na neki način blokiran, ukoliko ne budete sa velikim entuzijazmom naprijed krenuli.
Ljubav: Polje emocija je kod vas dovoljno dobro naglašeno, ovaj put i nećete odustati od osobe na koju često mislite.
Zdravlje: Pokušavate da se dovoljno hidrirate.
BIK
Posao: Imate odličnu startnu poziciju, ali put do zvijezda je u suštini kod vas otežan. Novca ukoliko trenutno nema na zadovoljavajućem nivou, ne očajavajte vrjieme za naplatu dolazi u skorije vrijeme.
Ljubav: Ukoliko ste sa nekom osobom prekinuli priču, imaćete priliku da ponovo uspostavite odličnu komunikaciju.
Zdravlje: Bolovi u prijedelu vrata.
BLIZANCI
Posao: Kada su novčane transakcije u pitanju možete da se nadate povećem finansijskom prilivu. Bićete podstaknut novim idejama u vezi oblasti kojom se bavite. Ukoliko je to izdavaštvo, nećete pogriješiti u svojim odlukama.
Ljubav: Možete da se nadate solidno dobrim aspektima, kada su emocije u pitanju. Jedna Djevica vas maksimalno podržava, ovaj put.
Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.
RAK
Posao: Nemate namjeru da se nekome pravdate kada je određena količina novca u pitanju, koja se trenutno našla na vašem bankovnom računu. Ne morate da se pravdate oko naplate koja vam u suštini sleduje.
Ljubav: Ne produbljujte problem ovaj put, jer sve ima svoj rok trajanja kao i ove loše postavke koje su prolaznog karaktera.
Zdravlje: Pazite se oscilacije pritiska.
LAV
Posao: Ne morate da žurite koliko se od vas traži da se dobro informišete u vezi transakcija koje bi sproveli, ukoliko se bavite prodajom. Vaše trgovačke sposobnosti su na nivou koji ste tražili u većoj mjeri.
Ljubav: Pokazatelji vašeg trenutnog emotivnog stanja su odlični i možete biti dosta srećne ruke kada su izjave ljubavi u pitanju. Jedan Jarac je odličan izbor.
Zdravlje: Odličnog ste zdravlja ovaj put.
DJEVICA
Posao: Ukoliko ste imali probleme sada možete da nadate solidnom finansijskom prilivu, kroz transakcije koje se nastavljaju kroz jedan solidno pozitivan trend.
Ljubav: Oni koji su sami mogu da upoznaju mističnu Vodoliju i da započnu solidnu romansu. Ne tražite mnogo pa će vaše želje biti uslišene.
Zdravlje: Povišena temperatura je malo učestalija kod vas.
VAGA
Posao: Umijete više stvari odjednom da radite i ne dozvoljavate da vam se neko miješa u izbor, koji trenutno imate. Ostajete dosledni zadatku koji imate i volite da radite ono za šta ste se izborili.
Ljubav: Zaljubive ste prirode ovaj put. Morate da se suzdržite kada je u pitanju emotivna blokada partnera koja će u suštini brzo proći.
Zdravlje: Volite da se bavite fitnesom.
ŠKORPIJA
Posao: Već duže vrijeme radite poslove koji zahtjevaju mnogo više snage. Vremenom ćete steći kondiciju, koju trenutno nemate. Nećete očajavati kada su trenutne prepreke u pitanju.
Ljubav: Možete očekivati izuzetan, noćni provod. Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Bika, emocije neće izostati. Imate odličnu priliku da se opuštite na solidan način.
Zdravlje: Osjetljivost reproduktivnih organa.
STRIJELAC
Posao: Ukoliko ste timski igrač imate veliku šansu da završite sa aranžmanima i ugovorima, koje ste odavno već započeli. Ne pokušavajte da se stavljate u podređen položaj na osnovu površnih rezultata.
Ljubav: Vaša zvijezda vodilja je neko iz prošlosti. Morate da se snađete za nešto bolju poziciju koja nije nedostižna.
Zdravlje: Povišen holesterol.
JARAC
Posao: Ne osjeća se ljenjost nego samo rigidan stav, kada su vaše promjene u pitanju. Volite da primenjujete tradicionalne poteze kada je u pitanju poslovna prilika koja vam se pruža ovaj put.
Ljubav: Ukoliko vam se pojavi neko od ranije, ono što toj osobi možete da pružite je samo prijateljska ruka pomirenja.
Zdravlje: Solidno.
VODOLIJA
Posao: Mnogi bi za vas rekli da ste zamaštani i u svom svijetu, što je u suštini loša percepcija u suštini. Pokušavate da dokažete suprotno, ali vam ne uspjeva.
Ljubav: Nijeste u mogućnosti da birate partnera koliko vam se u suštini savjetuje da se borite na poslovnom segmentu malo više nego na emotivnoj strani.
Zdravlje:Imate blokadu.
RIBE
Posao:U životu vam ništa lako nije došlo, uvek ste imali začuđujuću snagu kao i ovaj put. Imate dovoljno izazova, kada je pobednički stav u pitanju kojem težite. Neko vam se stalno isprečuje i pokušava da sa vama dovoljno manipuliše.
Ljubav: Ne uzimajte zdravo za gotovo ono što čujete od svoje simpatije. Imaćete mnogo više načina da se stvari skockaju u vašu korist.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *