Dnevni horoskop za 29. jul

Ribe dijele savjete Ovnu, Bika muči nervoza, Blizanci šire poslovanje, Rak opušten, Lavu partner neumoljiv, Djevica teži promjenama, Vaga pred izazovima, Škorpija misteriozna, Strijelcu opao imunitet, Jarac želi ozbiljnu vezu, a Vodoliji treba odmor.

OVAN

POSAO: Danas očekujte mnogo bolji tretman od kolega. Ne dopuštajte jednoj Škorpiji da vam pokvari dan, jer uviđa bolje uslove rada kod vas.
LJUBAV: Na emotivnom planu možete da osjetite određenu dozu zamora. Poslušajte savjet iskusnijih ljudi naročito jedne Ribe kada su emocije u pitanju.
ZDRAVLJE: Bilo je i lošijih dana.

BIK

POSAO: Ukoliko ste spremni mnogo toga da postignete za kraće vrijeme ne odustajte od cilja ukoliko budete uvideli određenu prepreku, već danas.
LJUBAV: Partner vam je okrenuo leđa i vi to ne možete da podnesete. Birate nešto bolji ambijent za sebe.
ZDRAVLJE: Manja nervoza.

BLIZANCI

POSAO: Sjajna prilika danas da proširite svoju poslovnu mogućnost, kako Jupiter obećava. Ne otežavajte sebi poslovnu šansu, ako se bude uvidjela jača konkurencija.
LJUBAV: Pojačane emocije se naziru iz prostog razloga, jer vam venera pruža osjećaj sigurnosti i dovoljno dobar stav da nešto i realizujete na emotivnom planu, ukoliko ste sami.
ZDRAVLJE: Provjerite hormonski status.

RAK

POSAO: Kada je u pitanju porodični biznis, budite spremni na veća ulaganja ovaj put. Morate da osjetite veću satisfakciju ukoliko budete nekome pomogli.
LJUBAV: Ne otežavajte sebi stvari ukoliko partner bude uvidio da nemate namjeru da nešto konkretno uradite. Osjećate veći pritisak na emotivnom planu.
ZDRAVLJE: Opuštajte se.

LAV

POSAO: Vaša srčana priroda vas dovodi u stav lidera i tako ćete se postaviti. Ne želite nešto posebno da realizujete, ukoliko nemate saradnike, koji vas slijede.
LJUBAV: Ne otežavate put realizacije na ovom segmentu koliko se uviđa veća doza ega, koji ipak ne dozvoljava da se neke stvari konačno riješe mirnim putem. Partner je neumoljiv.
ZDRAVLJE: Pojačano lupanje srca.

DJEVICA

POSAO: Počastvovani ste onim što ste čuli od kolega. Stav da vrijedite vas podiže za nekoliko stepenika više. Ne odričete se ni dodatnih obaveza ovaj put.
LJUBAV: Koliko preferirate slobodne veze i ovaj put ćete imati priliku da sretnete osobu sličnog razmišljanja. Ne odgovara vam samo kliše od ranije. Skloni ste promjeni.
ZDRAVLJE: Odlično.

VAGA

POSAO: Pojačana tenzija kod onih koji trenutno ne rade se pojačava. Preporučuje se da otputujete na kratko i zaboravite na trenutne probleme.
LJUBAV: U slučaju da ste sami i da se pojavi osoba možete da izvedete zaključak da ništa nije slučajno. Prihvatite izazov, koji vam se nudi.
ZDRAVLJE: Pojačana glavobolja.

ŠKORPIJA

POSAO: Učinićete mnogo toga da neke stvari promijenite na svom poslovnom segmentu iz nekog razloga koji je samo vama poznat. Pomalo ste tajanstveni.
LJUBAV: Isuviše ste rasijani i ne pokazujete dozu emocija koje vam se pružaju od strane partnera u toku dana. Želite slobodu.
ZDRAVLJE: Osjećate veliki pritisak.

STRIJELAC

POSAO: Imate pretenzije prema inostranstvu. Vaše zanimljive ideje su dovoljno prijemčive i za tržište van vaše matične države.
LJUBAV: Volite da se postavite dosta zavodnički. Ukoliko vas interesuje jedan Jarac nećete imati dovoljno razloga za takvo ponašanje.
ZDRAVLJE: Pojačajte imunitet.

JARAC

POSAO: Vaša zaduženja traže malo fleksibilniji stav. Moraćete mnogo toga da rješavate na nivou dnevnih obaveza prije nego što krenete drugim putem.
LJUBAV: Osnova vaših emocija jeste stabilna veza kojoj stremite. Ne pokušavajte da se otvoreno postavljate kada se još nisu desili određeni aspekti.
ZDRAVLJE: Pijte dovoljno tečnosti.

VODOLIJA

POSAO: Ne marite za ostale koliko vam je bitan napredak u karijeri. Isuviše ste inovativni za sredinu u kojoj provodite svoj radni dan.
LJUBAV: Osoba na koju često mislite, može da vam pruži malo više podrške, jer benefična energija venere je nešto što ste odavno čekali.
ZDRAVLJE: Potrebano vam je malo više sna.

RIBE
POSAO: Niste loše raspoloženi, ali smatrate da sve može mnogo bolje. Pokazujete dovoljno strpljenja kada je asistencija kolega u pitanju, ali ipak se ne zadovoljavate takvim tretmanom.
LJUBAV: Kada je jedna Djevica u pitanju, možete da se upustite u romansu za početak. Pojačane emocije prema partneru, koji i ne zaslužuje takav tretman vas vodi u očaj.
ZDRAVLJE: Pojačana tenzija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *