Dnevni horoskop za četvrti avgust

Vagi će se ispuniti želja, Bik nema strpljenja, bolja rješenja za Jarca.

OVAN
POSAO: Dovoljno dugo ste se pripremali za uspjeh, koji vam dolazi u skorije vrijeme. Danas pravite solidan rezime.
LJUBAV: Na polju emocija se ne osjeća nešto posebno, koliko se traži određena doza strpljenja i povoljna situacija, koja tek treba da vam dođe.
ZDRAVLJE: Ne očekujte loš dan.
BIK
POSAO: Svaki detalj kojim se otvoreno bavite, otvara vam novu poslovnu priliku. Niste lošeg raspoloženja, koliko se osjeća malo jače nestrpljenje.
LJUBAV: Imate utisak da vas partner ne sluša dovoljno i da se osjeća doza razmirica zbog sitnica, koje vam prave dodatne probleme.
ZDRAVLJE: Ne pokušavajte da pojačavate trening.
BLIZANCI
POSAO: Povoljna solucija koja vam se otvara je nešto na šta morate posebnu pažnju da skrenete. Osjećate da se nešto bitno dešava na vašem polju posla.
LJUBAV: Niste od onih koji će da pobegne ukoliko oseti brdo problema. Osjećaj vas ne vara vi ste na pravom mjestu i u pravo vrijeme sa partnerom sa kojim ste trenutno.
ZDRAVLJE: Čuvajte se u saobraćaju.
RAK
POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom neće biti loša ideja da se pripremite za proširenje poslovne priče koja vam se nudi od strane dugogodišnjeg prijatelja.
LJUBAV: Niste u lošoj poziciji ali se se pomalo umorili od nebitnih detalja na koje niste skrenuli pažnju svom partneru na vrijeme. Osjeća se poveća gužva trenutno.
ZDRAVLJE: Mnogi detalji vam ne idu pod ruku.
LAV
POSAO: Iziskujete jači tempo rada i zalaganja ali se osjeća i doza skepticizma za mnoge detalje u okviru vašeg trenutnog rada.
LJUBAV: Želite da skrenete pažnju određenim detaljima ali se osjeća doza skepticizma. Potrebno vam je mnogo više podrške nego obično. Partner ovaj put misli samo na sebe.
ZDRAVLJE: Stomak vam je slabiji.
DJEVICA
POSAO: Ono što vam se pruža kao izazov dana nije loša ideja sve dok ne uvidite da stvari nisu onakve kakvim ih vidite trenutno. Budite spremni na određene promjene.
LJUBAV: Neke bitne detalje ne želite da preskočite kada su u pitanju partnerski odnosi jer smatrate da je život jedan i da nema posebne promjene, koja bi vam učinila lošiji ambijent, trenutno.
ZDRAVLJE: Budite obazrivi kada je izbor hrane u pitanju.
VAGA
POSAO: Uortačili biste se ali kao da osjećate da još nije došlo vrijeme za tako nešto. Želite mnogo boljih solucija ali isto tako ne smatrate posebno pojačan entuzijazam nečim što zavređuje vašu pažnju.
LJUBAV: Ispunjava vam se želja bez rezerve. Osamljujete se u ambijentu u kome ste trenutno i želite da tako ostane za sada.
ZDRAVLJE: Solidno.
ŠKORPIJA
POSAO: Ostavljate uslove rada iza sebe i cijelu problematiku koja vam se postavila jako loše jer smatrate da je vrijeme prolazna kategorija, pa ćete se više baviti sobom.
LJUBAV: Pojačavate svoj entuzijazam i ne žalite se na uslove koje trenutno imate kada je u pitanju osoba pored vas. Imali ste jak stav da uspjete, ali partner diktira tempo.
ZDRAVLJE: Unosite dovoljno vitamina.
STRIJELAC
POSAO: Ponašate se opušteno u kritičnim situacijama i ne žalite se na trenutne uslove rada, koliko vam je bitna poslovna prilika, koju podržavate.
LJUBAV: Isuviše ste iskreni prema lošim ljudima. Ovaj put pravite paralelu i povlačite se u svoj svijet mašte. Tamo se osjećate sigurno.
ZDRAVLJE: Pojačana glavobolja.
JARAC
POSAO: Kada su u pitanju pojačana intuicija na polju posla možete biti skloni da je pojačavate već neko vrijeme pa utom i bolje solucije da prihvatite.
LJUBAV: Postavljate se odvažno prema partneru i u takvom ambijentu želite da ostanete već neko vrijeme. Ne želite da vam se odvuče fokus sa bitnih poslovnih aktivnosti.
ZDRAVLJE: Pazite se oštrih predmeta.
VODOLIJA
POSAO: Pokazujete entuzijazam, koji niste odavno osjećali. Imate na umu mnogo bolju soluciju, ali stvari ne otežavate svojim trenutnim stavom, koliko se uviđa pojačana doza racija.
LJUBAV: Očekujete princa na belom konju, ali ta slika nije izmišljena i vi ne radite neke stvar uzalud. Sve ima svoju svrhu, pa se vodite odličnom energijom.
ZDRAVLJE: Očekujte odličan dan.
RIBE
POSAO: Pojačano polje finansija je u redu i imate svoje prohteve, pa se očekuje veći novčani izdatak na vašu kupovinu ovaj put.
LJUBAV: Emotivna slika koju imate je nešto što ste mogli tek samo da poželite. Osjećate se sjajno i dovoljno zaljubljeno.
ZDRAVLJE: Raspoloženi ste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *