Dnevni horoskop za deseti septembar

Vagi prijeti konkurencija, Škorpija ima jasan stav, Strijelac zavodi, Jarcu se nakupilo, Vodolija pesimistična, a Ribe čeka poseban dan.OVAN
Posao: Ono u čemu ste do sad bili najbolji je odraz vaše trenutne slike, koju imate u svom novčaniku. Situacija nije loša.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj mjeri u kojoj očekujete. Odje se osjeća veća doza slobode od očekivane.
Zdravlje: Povremena nervoza.
BIK
Posao: Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovom planu. Neke aktivnosti vam nijesu donosile neki veći profit.
Ljubav: Ne očajavate za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite, jer neke kockice bi morale da se drugačije postave.
Zdravlje:Depresija na vidiku
BLIZANCI
Posao: Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cijenite. Ne želite da vam nešto loše krene ovaj put pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje.
Ljubav: Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije nije loša ideja da se ovaj put pripremite za jednu posebnu priču, koju treba da dovršite.
Zdravlje: Odlično.
RAK
Posao: Osjećate poveći pritisak i ne želite neki veći propust ovaj put. Ukoliko su saradnici na svoju ruku vi nećete njihovim stavom ništa posebno da izgubite.
Ljubav: Osećate se odlično u prisustvu osobe na koju često mislite. Počnite da razmišljate o konkretnim detaljima.
Zdravlje: Solidno.
LAV
Posao: Iskorak u poslovnom smislu vam donosi mnogo bolju soluciju ovaj put. Spremniji ste na neke događaje nego inače.
Ljubav: Karakter osobe pored vas nije na zadvoljavajućem nivou. Morte da budete sa tom osobom dovoljno strpljivi.
Zdravlje: Pojačana tenzija.
DJEVICA
Posao: Ukoliko ste bili skeptični i niste razumjeli koncept koji vam se pružio nedavno sada je šansa za nešto konkretniju situaciju nego inače.
Ljubav: Imali ste dovoljno vrmena da neke stvari konkretnije postavite ovaj put između vas i partnera, ali vi ste izabrali nešto duži put.
Zdravlje: Naglašena hipohondrija.
VAGA
Posao: Pokušaj da dominirate neće uspjeti do kraja, jer imate jaku konkurenciju na koju niste računali. Imate šansu da savladate određene blokade.
Ljubav: Nije loša ideja da se sa jednim rakom dogovorite oko zajedničkog izlaska i da se pokažete u najboljem svijetlu.
Zdravlje: Mala nervoza.
ŠKORPIJA
Posao: Poniznost koju ne možete da zaobiđete može da vam napravi lošiji pomak ovaj put. Pokažite jači stav i ne douštajte da vas ponese negativna struja.
Ljubav: Ukoliko ste sami ne pokazujete pesimizam i želite jači odnos sa osobom na koju tek samo mislite. Preduzimate konkretne stvari.
Zdravlje: Volite sport.
STRIJELAC
Posao: Imali ste lošiji stav, kada je u pitanju novčana situacija i ne želite da vam se ponavljaju slične greške od ranije već preduzimate odlučujući korak.
Ljubav: Volite igre zavođenja pa se sa takvim stavom danas vodite. Neće izostati neko iznenađenje ovaj put.
Zdravlje: Nemate veće tegobe, ovaj put.
JARAC
Posao: Niste dovoljno toga završili na vrijeme i to se nakupilo ispod tepiha. Morate da budete svjesni da se to mora počistiti na vrijeme, a to je u narednom periodu zadatak broj jedan.
Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednog Raka ili Lava, moraćete da pazite šta pričate, jer jačina vaših reči je izuzetno jaka.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.
VODOLIJA
Posao: Pokazujete dozu skepticizma i ne želite da načinite prvi korak u onome u šta trnutno vjerujete kao izlazna situacija.
Ljubav: Ne žalite se na trenutni ljubavni status koliko se uviđa vaš osjećaj inferiornosti za svaki pokušaj koji može da vam se desi u narednom periodu.
Zdravlje: Odlično.
RIBE
Posao: Pokazujete pozitivan stav i ne ustručavate se da pokrenete konkretne stvari u svom poslovnom portfoliju. Imate odlične poslovne ideje ovaj put.
Ljubav: Ne marite za partnerove lošije stavove u većoj mjeri i ne želite da protežirate nešto od ranije, jer smatrate da je neko sa razlogom bivši.
Zdravlje: Nesanica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *