Dodijeljene diplome “luča” u Ju Smš “Dr Branko Zogović”

Povodom dodjele diploma luca u JU Srednja medicinska škola “Dr Branko Zogović“, održana je svečanost povodom dodjele diploma „Luča“.
Ove godine diplomu „Luča“ dobila su 23 učenika, a Nastavno vijeće je za đaka generacije proglasilo Sejlu Batilović, prenosi Radio Berane.

Za odličan uspjeh iz svih nastavnih predmeta i primjerno vladanje u osnovnoj i srednjoj školi, diplomu “Luča” I dobili su Danijela Petrović, Tatjana Zekić, Hanifa Krasnić, Sejla Batilović, Aleksandar Došljak, Filip Došljak i Anđelka Sekulić.

Diplomu “Luča” II za odličan opšti uspjeh i primjerno vladanje u osnovnoj i srednjoj školi, dobili su Katarina Obradović , Valentina Bubanja , Jovana Jovančević, Nađa Milak, Aleksandra Minić, Jelena Otović, Merisa Hadžibegović, Marijana Džudović, Ognjen Vujović, Adrijan Hadrović, Milica Garić, Marija Dević, Aleksandra Obradović, Katarina Sekulić, Katarina Stojanović i Jovana Trifunović .

Diplome i poklone najboljim dodijelio je direktor škole Žarko Raičević.

Posebnu nagradu za aktivnost i promociju škole dobila je predsjednica Đačkog parlamenta, Danijela Petrović, jedna od kandidatkinja na izboru za najaktivnijeg srednjoškolca Crne Gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *