Koncert povodom dana opštine

Povodom 21. jula, Dana opštine Berane, u petak veče će biti održan koncert pop pjevačice Ivane Selakov u glavnoj gradskoj ulici sa početkom u 21h.

Kao predgrupa nastupiće mladi gitaristi i pjevač Slobodan Đikić, prenosi Opština Berane.

Ovaj koncert u organizaciji Turističke organizacije Berane, a pod pokroviteljstvom Opštine Berane, jedan je od sadržaja bogatog ovogodišnjeg programa manifestacije „Beransko kulturno ljeto“ koja je počela krajem juna i trajaće do 5. avgusta.

Podsjetimo, Ivana Selakov je prije solo karijere bila članica grupe Beauty Queens, sa kojom je 2007. godine učestvovala na Pjesmi Evrovizije kao pratnja Marije Šerifović kada je Srbija odnijela pobjedu.

Prvi samostalni album snimila je 2010. godine pod nazivom „Sreća“. Iza sebe ima duet sa pokojnim pjevačem Darkom Radovanovićem za pjesmu „Ako je do mene“ koji je i danas jako slušan, a tu su i hit duetske pjesme sa kolegama, Acom Lukasom „Daleko si“ i „Omaklo mi se“, i Bobanom Rajovićem “011“. Pored ovih njeni veliki hitovi su i pjesme „Uradi mi to“, „Otplovimo“, „Ima nešto“…

Dobitnica je preko 15 nagrada za najboljeg ženskog izvođača, duet godine kao i hit godine. Kao prateći vokal je sarađivala sa skoro svim imenima sa muzičke scene, a u karijeri ima i preko 2.000 otpjevanih pratećih vokala na pjesmama kolega. Njena škola pjevanja važi za jednu od najboljih u Srbiji, a i šire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *