Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 

Septembar snažno gazi. Još uvijek smo u vladavini Djevice, pa su i odnosi među ljudima malo rasterećeniji, nego tokom dominacije Lava. Šta kaže nedeljni horoskop, ko može da se nada novoj ljubavi, a ko neočekivanoj dobiti. 


OVAN 

Posao
Imate jaku potrebu za dokazivanjem. Tokom ove sedmice biste mogli napraviti veći zaokret u svojoj karijeri. Novo okruženje vam budi energiju, pa ste puni ideja.
Ljubav
Jasno znate šta želite u vezi koja traje. Obuzima oduševljenje i jaka želja za spajanjem sa određenom osobom. Nećete gubiti vrijeme za nešto što nema perspektive.
Zdravlje
Dobro se osjećate


BIK
Posao
Bikovi će se uglavnom posvetiti rešavanju problema iz prošlosti. Što prije raščistite prošlost, prije ulazite u jedan vrlo udoban i uspješan poslovni period, koji donosi bolji finansijski rezultat.
Ljubav
Ako vam smeta neka bitna razlika među vama, dajte još vremena i sebi i partneru. Pojavljuje se i jedna mlađa osoba u vašem životu.
Zdravlje
Radite na imunitetu.


BLIZANCI
Posao
Biće vam vrlo interesantno, a pri tome korisno znanje koje ćete usvojiti ove sedmice. Stvari već polako dolaze na svoje kao što ste i očekivali.
Ljubav
Mnogi od vas razmišljaju o staroj ljubavi. Svakako da je naglašeno sve ono što u sebi ima neku simboliku prošlosti. Izbjegavajte sukobe u braku ili dugoj vezi.
Zdravlje
Zdravije se hranite.


RAK
Posao
Izuzetno je dobar period za odlazak u inostranstvo i neko novo iskustvo.
Ljubav
Pravo osvježenje u vašem ljubavnom životu bi bila osoba koja radi nešto neobično. U dugim vezama ili u braku može se javiti ljubomora.
Zdravlje
Dobro se osjećate.


LAV
Posao
Uspješno ćete okončati sve započeto ove sedmice. Ovo je tek početak velikog preporoda, ali pod uslovom da ste svoju unutrašnju energiju okrenuli ka pozitivnom.
Ljubav
Ovo bi mogao biti presudan period za brakove i duge veze. Ukoliko i ne dođe ni do kakvog poboljšanja u odnosima, većina vas će definitivno ostati na istom.
Zdravlje
Zdravlje vam je dobro ove nedelje.


DJEVICA
Posao
Dovršite sve ono što ste započeli i imaćete podršku od strane žena sa kojima radite, kako bi bili uspješniji.
Ljubav
Kod većine Djevica je još uvijek aktuelna stara ljubav koja u vama budi povjerenje i komfor, kao i stabilnost.
Zdravlje
Manje glavobolje.


VAGA
Posao
Spremno prihvatite objektivna dešavanja, mogli bi da uspostavite dobar kontakt sa saradnicima, što bi vam donijelo njihovu iskrenu podršku.
Ljubav
Slučajni susreti i poznanstva, možda i na poslu, najviše obećavaju. Tu vam same okolnosti idu na ruku i na vaš životni put donose pravu ljubav.
Zdravlje
Zdravije se hranite.


ŠKORPIJA
Posao
Uz saradnju sa nadređenim sa kojom radite, stižu rezultati brže nego što ste očekivali, što vas raduje i daje vam više samopouzdanja.
Ljubav
Ulazak u tajnu vezu, omogućio bi vam da zaboravite staru ljubav. Nikako vam se ne preporučuju osobe koje ne znaju šta hoće od vas i od svog života.
Zdravlje
Više vežbajte.


STRIJAELAC
Privatnici mogu očekivati poboljšanje poslovanja. Neočekivan preokret i prilivi novca ove nedelje.
Ljubav
Vi ste ti koji birate, a ovaj put tačno znate šta želite i to ćete i dobiti. Nemojte pristajate na manje od očekivanog.
Zdravlje
Moguća alergija.


JARAC
Posao
Sada imate priliku da ispravite neku nepravdu koja vam je načinjena na radnom mjestu, jer vam je izmaklo ono što ste zaslužili.
Ljubav
Ukoliko ste već duži period razdvojeni od partnera, nađite načina da dođe do susreta, jer daleko od očiju daleko od srca.
Zdravlje
Više šetajte.


VODOLIJA
Posao
Prisutni su i dobici preko osoba iz inostranstva. Gledajte da to pametno uložite u sopstveni biznis.
Ljubav
Viđanje u istom društvu, od prijateljstva pravi ljubav. Niste se tome nadali, ali vam se sviđa ono što se spontano dešava.
Zdravlje
Dobro zdravlje.


RIBE
Posao
Saradnju prihvatite samo od osoba koje su se već dokazale kao uspješne, odgovorne i uporne. Znate već šta vam donosi dobar rezultat.
Ljubav
Ono na šta bi trebali da obratite pažnju, kako bi sebe zaštitili od nepotrebnih razočarenja, je da dobro razmislite da li ste spremni da uđete u vezu sa zauzetim partnerom.
Zdravlje
Moguće alergije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *