Societe Generale banka pokrenula novu nagradnu igru

Societe Generale banka Montenegro pokrenula je novu nagradnu igru za korisnike VISA kartica pod sloganom: VISA karticom kupujem da na Kubu putujem, izjavili su iz ove banke, prenosi CDM.

“Svi korisnici VISA Electron, VISA Classic i Visa Gold kartica izdatih od Societe Generale banke koji u periodu od 11.septembra 2017. do 31.oktobra 2017. budu obavili barem jednu transakciju, odnosno plaćanje ovim karticama, u iznosu od najmanje pet eura, na prodajnim mjestima u Crnoj Gori i inostranstvu ili kupovinu putem interneta, imaju pravo učešća u nagradnoj igri, kao i šansu da osvoje neku od tri vrijedne nagrade: putovanje na Kubu za dvije osobe, putovanje na francuske Alpe za dvije osobe i vikend u Splendidu za dvije osobe. Nakon svake tri obavljene transakcije, jednom od gore navedenih VISA kartica, povećava se šansa za osvajanje nagrade”, navode iz banke.

Kako dodaju, ovom akcijom Societe Generale banka želi da nagradi lojalnost postojećih korisnika kartica, kao i da podstakne nove korisnike da se tokom trajanja nagradne igre opredijele za aktiviranje neke od pomenutih VISA kartica Societe Generale banke.

Izvlačenje imena dobitnika nagrada obaviće se 7.novembra 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *