Ispunite svoju radoznalost ovim zabavnim i veoma zanimljivim činjenicama.

1.Postoji više oblika života koji žive na vašoj koži nego što ima ljudi na planeti.
Vidre spavaju držeći se za ruke.

2. O. Dž. Simpson je originalno izabran za ulogu Terminatora, ali se studio bojao da niko neće da ga doživi kao bezdušnog ubicu.

3.Leonardo da Vinči mogao je da piše jednom rukom, a crta drugom u isto vreme.

4.Poslednji čovek koji je hodao na mesecu, Džin Kernan, obećao je svojoj ćerci da će napisati njene inicijale na mesecu. To je i uradio, a njeni inicijali “TDC” će verovatno ostati na mesecu narednih desetina hiljada godina.

5.Oktopod imitator ne samo da može da menja boje, već takođe može imitirati oblike drugih životinja, kao što su iverak, riba lav i morske zmije.
20% kancelarijskih šolja za kafu sadrži fekalne materije.

6.Ako biste uklonili sav prazan prostor iz atoma koji čine svakog čoveka na zemlji, cela svetska populacija bi mogla da stane u jednu jabuku.

7. U 1960-im, CIA je pokušala da špijunira Kremaljsku i Rusku ambasadu tako što je probala da ugradi slušne aparate u mačke. Program po imenu Akustična Mačka, podrazumevao je hiruršku ugradnju baterija, mikrofona i antena unutar mačaka.

8. 20% kancelarijskih šolja za kafu sadrži fekalne materije.

9.Ako biste uklonili sav prazan prostor iz atoma koji čine svakog čoveka na zemlji, cela svetska populacija bi mogla da stane u jednu jabuku.

10.Tri najbogatije porodice na svetu imaju više imovine nego svih 48 najsiromašnijih nacija na svetu ukupno.