Rukomet

Rukometna takmičenja u Crnoj Gori zbog pandemije koronavirusa biće zaustavljena na 15 dana, saopšteno je iz Rukometnog saveza, piše RTCG.

Utakmice se u narednih 15 dana neće igrati ni u jednoj kategoriji, počev od najmlađih do seniorskih takmičenja u muškoj i ženskoj konkurenciji.

“Takmičenja se obustavljaju zbog prevencije od širenja korona virusa, a u saglasnosti sa preporukama Ministarstva zdravlja. Savez će pratiti razvoj situacije i na vrijeme obavijestiti javnost i klubove o nastavku takmičenja”, piše u saopštenju Rukometnog saveza.

Odbojkaška takmičenja u Crnoj Gori zbog pandemije koronavirusa biće zaustavljena na 15 dana, saopšteno je iz Odbojkaškog saveza (OSCG).

Takmičenja se obustavljaju zbog prevencije od širenja koronavirusa, a u saglasnosti sa preporukama Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

“Obustava takmičenja stupa na snagu danas i traje 15 dana, a OSCG će u međuvremenu pratiti razvoj situacije i na vrijeme obavijestiti javnost i klubove o nastavku takmičenja”, piše u saopštenju.