Od 31. marta počela je IATA ljetnja sezona 2024. godine, a redovan saobraćaj iz Podgorice i Tivta obavljaće se ka 17 destinacija.

“Podsjećamo da je Air Montenegro član IATA-e od avgusta prošle godine, pa shodno međunarodnim komunikacionim standardima, koristimo priliku da obavijestimo cijenjene putnike o predstojećim planovima letjenja naše aviokompanije.
Vodeći računa o povećanoj tržišnoj tražnji, Air Montenegro je znatno proširio mrežu destinacija u predstojećem periodu, uvodeći četiri nove destinacije. Naši avioni će, u poređenju sa prethodnom turističkom sezonom, letjeti još i ka Bakuu, Izmiru, Minhenu i Ostravi. Dakle, redovan saobraćaj iz Podgorice i Tivta obavljacemo ka 17 destinacija”, navode u saopštenju.
Sa aerodroma Tivat letjeće ka Bakuu, Beogradu, Brnu, Istanbulu, Izmiru, Ljubljani i Pragu, dok će se redovan saobraćaj iz Podgorice obavljati ka sledećim destinacijama: Beograd, Bratislava, Cirih, Kopenhagen, Frankfurt, Istanbul, Ljubljana, Lion, Minhen, Nant, Ostrava, Pariz i Rim.
Detalji o letovima ka navedenim destinacijama i uslovima putovanja, dostupni su na kompanijskom websajtu, www.airmontenegro.com.
“Osim redovnih letova, ponudu nacionalnog avioprevoznika upotpuniće i charter letovi. Letjećemo ka više destinacija u Njemačkoj, Francuskoj, baltičkim državama, Poljskoj, Izraelu i Jermeniji.
Vjerujemo da će navedena ponuda predstavljati značajan podsticaj daljem turističkom razvoju naše zemlje, te da će godinu karakterisati, ne samo popunjeni kapaciteti tokom ljeta, već i u periodu pred i post sezone. U tom smislu, Air Montenegro daje doprinos uvodeći nove letove i intenzivirajući broj rotacija već od aprila, pa do novembra tekuće godine, uz mogućnost daljeg širenja mreže destinacija.
Turističkoj privredi Crne Gore, želimo uspješnu ljetnju turističku sezonu, našim građanima da uživaju u njenim benefitima, a turiste pozivamo da sa nama podijele nezaboravna iskustva i uživaju na letovima Air Montenegra”, zaključuju iz kompanije.
Izvor: Antena M