Aki extrime band, poznat po dobroj energiji i nastupima, koji je regionalnu popularnost stekao prvim singlom “Opet sam preterao”, prije desetak dana objavio i spot za novu pjesmu “Ne mogu bez tebe”, prenosi Radio Berane.

Publika je, kako kaže frontman grupe Almir Aki Halilović, već dobro prihvatila pjesmu, tako da je već postala jedna od najtraženijih pjesama na njihovim nastupima.
“Pjesma je dosta ritmična i brza, to je neki naš stil. Već ima veliki broj pregleda na Youtube-u, a pregledi pokazuju da li se neka pjesma sviđa publici ili ne. Sa 700 hiljada pregleda za samo par dana, mogu reći da smo veoma zadovoljni” kazao je za Radio Berane ovaj popularni pjevač.
Od objavljivanja prvog singla prošlo je tačno godinu dana, a publika je sa nestrpljenjem isčekivala novo muzičko ostvarenje ovog benda.
“Komentari su pozitivni, kako publike tako i kolega. Mi volimo da čujemo i pozitivne i negativne komentare, to nam pomaže da napredujemo. Ekipa koja je radila na prvoj pjesmi je radila i ovu, tako da se nadamo da će postići uspjeh koji smo ostvarili pjesmom Opet sam preterao” dodao je Aki.
Muziku za pjesmu radio je Dejan Kostić, a tekst Dragan Brajović Braja, a izašla je u produkciji Infinity production videos iz Beograda.
“Saradnja sa izdavačem je bila sjajna, tokom snimanja spota smo se odlično zabavili. To su zaista veliki profesionalci” prokomentarisao je Aki atmosferu sa snimanja spota.
Kako je najavio, fanove ovog benda, nakon dvije brze pjesme obradovaće jednom baladom koju planiraju da objave pred novogodišnje praznike.
“Odlučili smo da malo usporimo ritam i da naredna pjesma bude neka dobra balada. Posljednje vrijeme mi se sviđaju obrade grčkih balada. Ja se nadam da će ekipa biti ista, ali planiranje ćemo ipak ostaviti za neke naredne mjesece” misteriozno je završio razgovor Aki Halilović.
https://www.youtube.com/watch?v=7fjxVWzyaP4