U organizaciji Eko maratona iz Beograda na Mojstiru iznad Tutina održana ekstremna trka na 111 kilometara, uz učešće najboljih megamaratonaca.

U trci je učestvovao i član Atletskog kluba Berane Nenad Ivanović, rekorder Crne Gore, i osvojio je treće mjesto u generalnom plasmanu, a prvo u svojoj kategoriji, piše espona.
Nastupilo je 18 takmičara a trku je zavšilo samo njih šest, što najbolje pokazuje o kakvim se izazovima radilo na planinskoj stazi okovanoj snijegom i ledom.

„Raduje me što sam i ovu takmičarsku sezonu započeo medaljom, što potvrđuje da sam i dalje u vrhu mega i ultramaratonskog trčanja na ovim prostorima. Obzirom da nemam i odgovarajuću opremu za ekstremno trčanje, naročito u zimskim uslovima, moj trener Milija Pajković, koji i sam osvaja planinske vrhove i bespuća u zimskim i teškim uslovima dao mi je prave savjete kako da se nosim sa svim onim što me je čekalo na zaista teškom putu do medalje.

No, nema odmora, uskoro me očekuju novi izazovi i ja sam spreman da se uhvatim sa njima u kostac i dostojno predstavljam svoj klub“, ističe ovaj neumorni megamaratonac.