Nakon što je 19. januara uveče izgorjela baraka u kojoj Milivojević ima stan, on sa još tri porodice dijeli zajednički krov. Humanitarnu akciju je desetog februara, pokrenuo Adem Ado Softić.

Humanitarna akcija prikupljanja pomoći za sanaciju stana Svetislava Milivojevića, u Beranama svima poznatog Baćka, zahuktala se i sve je više onih koji uplaćuju novčani prilog ili nude drugu pomoć kako bi se sanirala šteta pričinjena prilikom požara na objektu u kojem živi, prenosi espona.

Prema onome što je Softić objavio na svom fejsbuk profilu, ali i javnim najavama Beranaca i onih koji su rođeni u tom gradu, a trenutno žive u drugim sredinama i inostranstvu, veliki broj ljudi se uključio u akciju, a učešće su uzela i neka od pravnih lica iz tog grada.

Pored ostalih, prema istim saznanjima, učešće u ovoj akciji najavila je i jedna beranska građevinska firma koja je najavila da će odmah nakon što Opština završi sanaciju krova, izvesti kompletne radove na rekonstrukciji Baćkovog stana. Takođe je najavila da će u sara