Pročitajte dnevni horoskop za dan 08.05.2024. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

 

Ovan

Posao: Sve ide po planu i pojačanim intenzitetom angažovanja tako da za tipične Ovnove nema prepreka na profesionalnom planu ovog dana.

Ljubav: Važne detalje valjalo bi danas dobro da proanalizirate ukoliko želite da neočekivane zaplete na polju ljubavnih relacija nekako razjasnite.

Zdravlje: Odlično.

 

Bik

Posao: Biće neophodno Bikovima prilagođavanje i korekcija dosadašnjih radnih navika usled nametanja nekih novih poslovnih parametara od strane viših instanci.

Ljubav: Mimo svih vaših realnih očekivanja, danas nisu isključena prijatna iznenađenja na polju ljubavnih relacija u vidu aktiviranja osobe iz vaše ljubavne prošlosti, stare simpatije.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

Blizanci

Posao: Verovatno ćete morati da potražite pomoć nekog od proverenih saradnika, i tu ne oklevajte kako bi uštedeli na vremenu.

Ljubav: Ukoliko ste raščistili najveće dileme u sferi ljubavi, punim plućima i otvorenog srca okrenite se budućnosti.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Rak

Posao: Veliki obim poslovnih obaveza danas će objektivno dosta umoriti  Rakove. Ali, nema razloga za brigu, uz pomoć sa strane stižete sve na vreme da završite.

Ljubav: Velika je verovatnoća da tokom ovog dana na vašem ljubavnom putu upoznate vrlo zanimljivu osobu, sa kojom možete otpočeti finu i interesantnu komunikaciju komunikaciju.

Zdravlje: Odlično.

 

Lav

Posao: Iako vam mnogo toga danas ide na ruku, budite spremni i da se malo borite za svoje stavove, naročito sa onima koji vaš tempo ne mogu ili neće bespogovorno da prate.

Ljubav: Pozitivna energija i pojačan osećaj strasti pratiće većinu tipičnih Ovnova i tokom ovog dana. Poželjno bi bilo da iskontrolišete impulsivne reakcije kako ne bi zakomplikovali situaciju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Devica

Posao: Trebalo bi da se  posvetite onim projektima i poslovima koje ste započeli, da raščistite zaostale obaveze i time olakšate sebi.

Ljubav: Slobodne Device-jača, intenzivnija i strasnija komunikacija sa novom simpatijom će se pokrenuti, oboje jedva priželjkujete susret.

Zdravlje: Mogući problemi sa krvnim pritiskom.

 

Vaga

Posao: Potencijalno vrlo dobar dan je pred većinom predstavnika Vaga, mnogima od vas može se otvoriti prilika za neko poboljšanje uslova rada ili pak za ostvarivanje vrlo solidne poslovne saradnje.

Ljubav: Pozitivnu energiju i dobre vibracije prenećete vrlo lako ovog dana i na polje ljubavi. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

 

Škorpija

Posao: Vrlo dobar radni dan nalazi se pred najtipičnijim Škorpijama. Uspešno savladavanje poslovnih prepreka može malo usporiti neki od bitnih tehničkih detalja, ali nema razloga za veću zabrinutost.

Ljubav:  Ukoliko želite da stavite na probu svoje zavodničke predispozicije samo napred, uz savet da postavite granice do kojih ste spremni da idete.

Zdravlje: Neće škoditi da uradite neke rutinske kontrole.

 

Strelac

Posao: Nemojte donositi preuranjene  zaključke i ishitrene odluke. Neophodno je da iz više uglova i malo dublje posmatrate eventualne probleme u  poslovnom okruženju.

Ljubav: Ovaj četvrtak nije povoljan da u sferi ljubavi preuzimate inicijativu, već, ukoliko je moguće, prepustite drugoj strani da napravi konkretan korak.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

 

Jarac

Posao: Bezmalo sve profesionalne ciljeve koje su postavili pred sebe Jarčevi danas mogu bez većih problema ostvariti, pod uslovom da su u granicama realnosti.

Ljubav: Doza interesovanja i razumevanja izuzetno će prijati vašoj novoj simpatiji. Korak po korak i komunikacija među vama može postati vrlo zanimljiva.

Zdravlje: Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

 

Vodolija

Posao: Nastavlja se period pozitivnih  poslovnih okolnosti za tipične predstavnike Vodolija. Nastavite u svom ritmu uz upozorenje da malo racionalnije trošite energiju.

Ljubav: Zauzete Vodolije možete biti malo ditansirani jedno prema drugom, da biste to prevazišli potreban je trud od strane oba partnera podjednako.

Zdravlje: Budite što više u pokretu.

 

Ribe

Posao: Pred većinom osoba rođenim u sazvežđu Riba nalazi se vrlo naporan radni dan, naročito ako su započele realizaciju više poslovnih zadataka.

Ljubav: Bilo bi lepo kada biste vaše kreativne i sanjalačke ljubavne ideje danas podelili sa vašom novom simpatijom.

Zdravlje: Vodite računa o ishrani.

 

Izvor: astroputnik