Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koji vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan uznemiren zbog posla, nova ljubav za Bika, Blizanci nemaju snage, Lav se opušta, Djevica preduzima, Vaga ima potencijal, Škorpija vodi, Strijelac pun energije, Jarac ima dobar dan, Vodolija ima dobar dan, Ribama otiču stopala. Ovo je dnevni horoskop za 1. februar. 2024. godine.

Ovan

Situacija na poslu se zahuktava, dobijate dodatna zaduženja, izborite se da vam to bude plaćeno. Vrijeme je za ozbiljan razgovor sa partnerom, primijetili ste da vam nešto taji, ne puštajte da se stvari otrgnu kontroli. Pojačajte unos vitamina.

Bik

Stavite svoje potrebe na prvo mjesto ove nedjelje i ne brinite ni najmanje o ljudima u vašem okruženju. Ovo može zvučati sebično, ali je neophodno kako biste na najbolji način iskoristili prilike koje su pred vama. Ne trošite vrijeme na osobu koja nije bila fer prema vama.

Blizanci

Zvijezde vas upozoravaju da ne prihvatate zdravo za gotovo sve što vam prijatelji i kolege danas kažu. Ovo se posebno odnosi na situacije vezane za novac, možete izgubiti pare zbog toga. Muči vas glavobolja, provjerite pritisak.

Rak

Danas se suočavate sa direktnim kritikama ali koje nisu zlonamjerne, već konstruktivne. Razmislite gdje griješite, zaista bi tebalo da poboljšate učinak na poslu. Neki član porodice će vam okupirati pažnju svojim problemima. Unosite više vode.

Lav

Ne podnosite kada drugi pokušavaju da vam “sole pamet”, ali danas bi trebalo da ih poslušate. Planete upozoravaju da biste mogli da napravite ogromnu i skupu grešku ako se oglušite o njihov savjet. Dobijate vijest o osobi koja vam je nekad zaokupljala pažnju, moguć je susret.

Djevica

Konačno vas prati sreća i moguće je da će vam se ponuditi pregršt prilika za napredak. Ipak, ne bi trebalo da odmah “zgrabite” prvu ponuđenu. Odvojite vrijeme i napravite prave izbore. U vašoj blizini, najvjerovatnije komšiluku, neko čezne za vama. Učinite prvi korak.

Vaga

Rastrzani ste zbog ljubavnih problema i to utiče na vaš odnos prema poslu. Ne dozvolite da ispustite dobre prilike jer ste rasijani. Slobodnim Vagama se nudi prilika za flert, ali ne bi trebalo da je prihvate. Ta osoba ima skrivene namjere, nije dobra za vas.

Škorpija

Bespotrebno brinete zbog svog statusa na poslu. Nadređeni su zadovoljni vašim radom, ali treba da znate da očekuju i više, jer znaju da to možete. Potrebno vam je više samopouzdanja. Imaćete priliku da zaradite dodatno, iskoristite je. Nezainteresovani ste za ljubav, trgnite se.

Strijelac

Neki od pritisaka kojima ste bili izloženi, danas će malo popustiti, ali nemojte to koristiti kao izgovor da radite manje. Imate odlične šanse da napredujete, ne dozvolite da vas lijenost spriječi. Danas ne potpisujte važne papire. Bol u ramenu zahtijeva ljekarsku pomoć.

Jarac

Očekuje vas iznenađenje na poslu, a od vas zavisi da li ćete ga vidjeti kao korak unazad ili priliku da se istaknete. Partner je istinski zaljubljen u vas, nemojte olako da shvatate njegove emocije. Uzvratite i riječima, potrebno mu je da to čuje. Počnite da vježbate.
Vodolija

Ne otkrivajte previše svoje planove danas. Što manje drugi ljudi znaju šta namjeravate, to bolje. Tajnovitost vam možda nije u prirodi, ali danas će se isplatiti. Podižete vezu na viši nivo, istinski uživate u sreći. Povedite računa o ishrani, kratki detoks bi vam prijao.

Ribe

Izađite iz začaranog kruga nezadovoljstva. Ne sagledavate stvari realno, neprestano očekujete od drugih da vam pomognu, a trebalo bi da se zapitate koliko ste vi učinili za njih. Ne tražite ljubav na pogrešnom mjestu. Manite se društvenih mreža i izađite.