Pročitajte dnevni horoskop za dan 11.05.2024. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

 

Ovan

Posao: Obratite pažnju na finansijske transakcije i ne zalećite se bez velike potrebe. Poslušajte neki prijateljski savet po tom pitanju.

Ljubav:  Nije mudro donositi ishitrene odluke ni u sferi ljubavi. Pokušajte da izbegnete verbalne konflikte sa dragom osobom.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

Bik

Posao:  Današnji dan bi mogao da vam bude opterećen brojnim obavezama, ali nemojte donositi konačne odluke naprečac.

Ljubav: Potrudite se  da uvedete neke pozitivne promene i novine u vaš odnos, iskoristite slobodne trenutke na što kvalitetniji način.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost, šetnja.

 

Blizanci

Posao: Izvesno usporavanje je pred Blizancima kada su profesionalne  obaveze u pitanju, pa bi trebalo da pokušate da se prilagodite jer ne zavisi sve od vas.

Ljubav: Mogli biste upoznati novu zanimljivu osobu. Budite opušteni i neformalni dok ne budete sasvim sigurni na čemu ste.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Rak

Posao: Većina Rakova bi ove subote mogla biti poprilično opterećena brojnim obavezama, a moguć je i kraći put. Bez nervoze, polako korak po korak rešavajte jednu po jednu stvar, sve će doći na svoje mesto.

Ljubav: Flert i neobavezna priča mogli bi da vas opuste i raspolože, neko vam je baš inspirativan ovih dana.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Lav

Posao: Pokušajte da ukoliko je moguće izbegnete ozbiljnije rasprave sa saradnicima, dozvolite da nekada i vi ne budete u pravu za sve.

Ljubav:  Malo  više se fokusirajte na svoj odnos i neke stvari pokrenite iako vam se baš ne rade, zarad boljih odnosa u budućnosti. Ovo je prolazni period neraspoloženja koji svakoga ponekad zadesi, ali i prođe.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

 

Devica

Posao: Device bi i danas mogle da odrade neke sitnije posliće,a  sve ozbiljnije može i da sačeka.

Ljubav: Vrlo moguće prijatno iznenađenje u vidu nekog poklona možete očekivati od vaše drage osobe. Imate priliku da uživate potpuno u zajedničkim trenucima koji vam mnogo znače.

Zdravlje: Odlično.

 

Vaga

Posao: Odličan dan u najavi je pred većinom tipičnih Vaga. Ideja kako onih kreativnih tako i praktičnih neće nedostajati, a mogući su i neki novi vidovi saradnje u najavi.

Ljubav: Bitnijih promena nije realno da bude, mada nije isključeno da vas prijatno iznenadi mlađa simpatična osoba

Zdravlje:  Odlično.

 

Škorpija

Posao: Dosta opterećen dan obavezama, posebno onim koje ste možda ostavili iz prethodnog perioda.  Završavajte sve to što pre.

Ljubav: Trebalo bi da vam zajednički trenuci prolete bezbrižno i opušteno, potrudite se da to potraje.

Zdravlje: Bez ozbiljnijih upozorenja.

 

Strelac

Posao:  Opušten dan u najavi je pred Strelčevima, bilo da su planirali da vreme provedu u druženju sa prijateljima, bilo da se pozabave nekim sportskim aktivnostima.

Ljubav: Iskoristite dan za neki izlazak, provod, nikad se ne zna možda baš tu možda vas tu baš očekuje uzbudljivo novo poznanstvo.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Jarac

Posao: Trebalo bi da pojačate komunikaciju sa saradnicima i nametnete svoje stavove, viđenja i iskustva i ne odustajete od toga. Danas vas očekuje dosta toga da obavite.

Ljubav: Moguće nesporazume i nerazumevanje možete izgladiti samo strpljenjem i lepim rečima.

Zdravlje: Jačajte imuni sistem, dovoljno se odmarajte.

 

 

Vodolija

Posao: Nije povoljan dan za donošenje bitnih odluka i potpisivanje raznih ugovora dobro razmotrite sve opcije i odložite za neki drugi dan.

Ljubav: Povoljan je period za sve vrste provoda i  ljubavnih akcija, pa nema šta mnogo da se oko toga razmišljate.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Ribe

Posao: Dan za odmor i opuštanje, mogle bi da vam poremete neke nezavršene obaveze vezane za kuću, porodicu.

Ljubav: Izazovnih situacija na ljubavnom planu moglo bi da bude nekoliko, pa u zavisnosti od toga kako ste raspoloženi budite spremni na konkretne poteze.

Zdravlje: Boravite što više na otvorenom, u prirodi, prijaće vam.

 

Izvor: astroputnik