Pogledajte dnevni horoskop za nedelju 14. april i saznajte šta vam zvijezde poručuju na polju karijere, ljubavi i zdravlja.

 

Ovan

 

Posao: Ove nedjelje većina Ovnova najviše vremena i energije potrošiće na analizu novih ideja za buduće i poslovne i privatne projekte.

 

Ljubav: Potencijalno mogući sitniji verbalni nesporazumi sa dragom osobom, pokušajte da ublažite prije svega strpljenjem i kompromisom.

 

Zdravlje: Pokušajte da izbjegnete sitnije fizičke povrede.

 

Bik

 

Posao: Veoma je važno da se odmorite, ali i na vrijeme krenete sa pripremama za sledeću radnu sedmicu jer vas i dalje očekuje dosta posla.

 

Ljubav: Drugi dan vikenda bi mogao da bude jedan od boljih i uspješnijih po pitanju vaših partnerskih odnosa. Prepustite se i uživajte.

 

Zdravlje: Držite pod kontrolom krvni pritisak.

 

Blizanci

 

Posao: Bez obzira na već pripremljene varijante za buduće profesionalne zadatke, ovaj dan Blizancima donosi i potrebu za korekcijom nekih planova.

 

Ljubav: Situacija na vašem ljubavnom planu najvjerovatnije ostaće na približno istom nivou kao i prethodnih dana – osrednja. Treba da se malo više potrudite.

 

Zdravlje: Bez nagovještaja većih problema u sferi zdravlja.

 

Rak

 

Posao: Uz uobičajene privatne kućne poslove, tipični Rakovi imaće danas dobru klimu da se posvete i druženju sa prijateljima. Organizujte neko okupljanje i uživajte.

 

Ljubav: Vrlo dobar dan nalazi se pred vama ukoliko imate želju i volju da ljubav i najfinija osjećanja posvetite voljenoj osobi.

 

Zdravlje: Iole ozbiljniji zdravstveni problemi danas je realno da vas zaobiđu.

 

Lav

 

Posao: Lavovi bi ovu nedelju mogli savršeno da iskoriste da uživaju u osjećaju zadovoljstva zbog uspješno ostvarenih profesionalnih ciljeva.

 

Ljubav: Danas nema nagovještaja za bitne promjene u vašem ljubavnom životu. Za očekivati je da se najviše pozabavite analizom sopstvenog ponašanja u ovoj sferi.

 

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost da se malo rasteretite napetosti.

 

Djevica

 

Posao: Drugi dan vikenda nije pogodan da se tipične Djevice previše bave analiziranjem i brojnim kombinacijama po pitanju profesionalnih obaveza koje dolaze.

 

Ljubav: Stabilan i relativno miran dan očekuje vas na polju ljubavnih odnosa.

 

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

Vaga

 

Posao: Ovaj dan je kao poručen da se Vage posvete nekom hobiju ili sekundarnoj djelatnosti koju su pomalo zapostavili.

 

Ljubav: Realno je očekivati bar jednu manju komplikovanu situaciju, koju bi inače trebalo da pokušate da pojednostavite zajedno sa dragom osobom.

 

Zdravlje: Bez bitnijih upozorenja po pitanju zdravlja za danas.

 

Škorpija

 

Posao: Sve ukazuje da uskoro dolaze bolji poslovni dani i većina Škorpija danas može da se pozabavi planiranjem za naredni period.

 

Ljubav: Lijepe sumnje da ste predmet interesovanja nove simpatične osobe danas bi mogle da budu potvrđene.

 

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

Strijelac

 

Posao: Uz minimalnu pomoć sa strane Strijelci danas se mogu sasvim dobro izboriti sa neplaniranim, dodatnim obavezama.

 

Ljubav: Već pomenuto profesionalno udruživanje tokom ovog dana može vam donijeti lijepu priliku da spojite posao i ljubav.

 

Zdravlje: Sasvim zadovoljavajuće stanje svih zdravstveno osjetljivih tačaka.

 

Jarac

 

Posao: Gotovo sve obaveze koje su isplanirali predstavnici Jarčeva danas mogu i da ostvare. Samo bez žurbe.

 

Ljubav: Ništa kapitalno novo nema u najavi za današnja dešavanja u sferi vaših emotivnih odnosa.

 

Zdravlje: Odlično.

 

Vodolija

 

Posao: Veoma interesantne, originalne, tipično vodolijske ideje čekaju da se iznesu na svjetlo dana. Krenite na vrijeme sa pripremama.

 

Ljubav: Ma koliko se pripremali u sferi ljubavi, stvari se često dešavaju mimo plana. Zato je za očekivati da vas danas malo neprijatno iznenadi reakcija drage osobe.

 

Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju.

 

Ribe

 

Posao: Iako je logično da vas danas oneraspolože vijesti o promjenama poslovnih planova, nemojte se previše brinuti. Imate realne šanse da se adekvatno prilagodite novonastaloj situaciji.

 

Ljubav: Bez značajnijih konkretnih akcija tokom ove nedelje. Čuvajte se ljubomornih komentara druge strane.

 

Zdravlje: Vrlo dobro.