Šta vam zvijezde poručuju na polju posla, ljubavi i zdravlja za četvrtak 2. maj pročitajte u nastavku teksta.

 

Ovan

 

Posao: Dobar priliv energije, pozitivno raspoloženje i sve šanse su tu da tipični Ovnovi budu uspješni na profesionalnom planu.

 

Ljubav: Veći dio ovog četvrtka imaćete dosta razumijevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi. Nekada davanje pruža najveće zadovoljstvo.

 

Zdravlje: Moguće su povremene manje glavobolje.

 

Bik

 

Posao: Ovaj radni četvrtak trebalo bi da se nastavi na nekoliko prethodno dosta uspješnih dana u sferi posla kod većine Bikova.

 

Ljubav: Makar kratkotrajno zadovoljstvo može vam donijeti susret sa starom simpatijom.

 

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Blizanci

 

Posao: Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije.

 

Ljubav: Određeni dio vremena i energije odnijeće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, danas bi trebalo sve da vam se vrati sa kamatom.

 

Zdravlje: Povedite računa o sitnim kostima na rukama i nogama.

 

Rak

 

Posao: Nije loš dan za rakovske profesionalne aktivnosti, mada, moraćete da se rastrčite na sto strana da biste sve postigli I završili.

 

Ljubav: Vjerovatno manjeg inteziteta, ali tokom cijelog dana mogu vas opterećivati vijesti na polju emotivno ljubavnih relacija koje očekujete, ali nikako da stignu.

 

Zdravlje: Obratite pažnju na kožu i potencijalne alergijske reakcije.

 

Lav

 

Posao: Veoma dobar radni dan nalazi se pred Lavovima, naročito ako imaju određenu slobodu odlučivanja, odnoso dozu poslovne samostalnosti.

 

Ljubav: Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namjere.

 

Zdravlje: Potrudite se da imate dobar balans između obaveza i odmora.

 

Djevica

 

Posao: Tokom ovog radnog dana na red dolaze propušteni poslovi i biće potrebno da uložite veći napor da biste ih završili.

 

Ljubav: Što se tiče dešavanja na polju ljubavnih odnosa, danas vam je najslabija tačka strpljenje, odnosno potrudite se da izbjegnete nagle odluke.

 

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

 

Vaga

 

Posao: Sasvim korektan poslovni dan očekuje tipične predstavnike astrološkog znaka Vage, naročito ako se bave profesionalnim aktivnostima kreativne prirode.

 

Ljubav: Manjak realnih parametara u sagledavanju aktuelne situacije u sferi ljubavi, tokom ovog četvrtka može vam donijeti dosta pogrešnih procjena i poteza.

 

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Škorpija

 

Posao: Povoljan je dan pred Škorpijama počev od novih ugovora, dogovora, sve će vam ići od ruke.

 

Ljubav: Bitnijih promjena nije realno da bude na polju ljubavnih relacija, mada nije isključeno da vas prijatno iznenadi mlađa simpatična osoba.

 

Zdravlje: Budite umjereni u svemu.

 

Strijelac

 

Posao: Drugi dan mjeseca maja proteći će u standardnom ritmu, vi niste u prvom planu i možete malo odahnuti i opušteno privesti kraju sve započeto.

 

Ljubav: Ne lomite ništa preko koljena i u sferi ljubavi, samo što je vrlo vjerovatno da vam se namjesti par situacija koje zahtijevaju brzo razmišljanje i reagovanje.

 

Zdravlje: Osim opterećenja koljena i stopala, nema drugih upozorenja.

 

Jarac

 

Posao: Praktično sve današnje poslovne aktivnosti Jarčeva trebalo bi da budu precizne, vrlo konkretne kako bi izbjegli ozbiljnije komplikacije sa saradnicima.

 

Ljubav: Uz svu logičnost i realnost kada je ljubav u pitanju, danas vam može nedostajati zrno fleksibilnosti, kako bi bolje razumjeli ponašanje drage osobe.

 

Zdravlje: Bez većih zdravstvenih upozorenja.

 

Vodolija

 

Posao: Mogući su problemi u komunikaciji sa nadređenim osobama, bilo bi dobro da to nekako izbjegnete.

 

Ljubav: Dosta bure u sferi ljubavi danas možete izazvati nekontrolisanim izlivima osjećanja, bilo lijepih ili onih koji pokazuju razočaranje stanjem partnerskih relacija.

 

Zdravlje: Povedite računa o kičmenom dijelu.

 

Ribe

 

Posao: Pozitivne astrološke aspekte za profesionalne delatnosti, osobe rođene u znaku Riba, danas mogu bolje iskoristiti ukoliko se udruže sa provjerenim saradnicima.

 

Ljubav: Uspješna poslovna saradnja mogla bi da bude i sa dragom osobom, podrazumijeva se da imate čiste profesionalne račune, kako bi ljubav duže trajala.

 

Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak.