Pročitajte dnevni horoskop za dan 22.04.2024. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

 Ovan

Posao: Ukoliko uzmete u obzir da i drugi možda imaju šta da kažu što bi koristilo zajedničkim interesima, onda ćete mnogo toga dobrog postići danas na svom poslovnom planu. Nekad je potrebno samo malo bi se postiglo mnogo.

Ljubav: Slobodni, viste u prilično dobrom raspoloženju  i sa velikim šansama da se ozbiljno zaljubite.

Zdravlje:  Moguća nesanica.

 

Bik

Posao: Bićete napeti i dosta nervozni i ovog dana, a od saradnika i njihovi zahteva i pritisaka možete dobiti glavobolju. Pokušajte da nekako iskulirate, da ne dođete u ozbiljnije konflikte.

Ljubav: Slobodni predstavnici mogu biti u prilici da upoznaju osobu koja je baš po njihovoj meri i gde bi mogli da očekuju i ozbiljno uplovljavanje u vezu.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe, kao posledica stresa.

 

Blizanci

Posao: Obratite pažnju na konkurenciju u vašem poslovnom okruženju, od onih od kojih najmanje očekujete možete očekivati spoticanja i rad iza leđa.

Ljubav: Potrudite se da u aktuelni partnerski odnos unesete neke nove ideje kad je provođenje zajedničkog vremena u pitanju.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Rak

Posao: Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, pa je krajnje vreme da se ozbiljnije pozabavite svojom karijerom.  Hrabro napred.

Ljubav: Draga osoba bi i danas mogla biti itekako velikodušna prema vama. Očekujte neko lepo iznenađenje, poklon i svakako se potrudite da uzvratite na način na koji samo vi umete, sa puno nežnosti i ljubavi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Lav

Posao: Još jedan odličan dan je pred Lavovima da zablistaju na svom profesionalnom planu i dokažu da nisu za džabe lideri.  Obratite pažnju samo na impulsivnost i megalomanske ciljeve, pa poradite bar za nijansu na korekcijama.

Ljubav: Slobodnim predstavnicima i dalje se smeši novo vrlo lepo poznanstvo koje će ih oboriti s’ nogu. Uživajte.

Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, povedite računa o naglim pokretima

 

Devica

Posao: Solidno radno raspoloženje pratiće tipične Device ovog dana, tako da u svom dobro poznatom ritmu isprate sve zacrtane obaveze bez većih problema i u pozitivno nastrojenom radnom okruženju.

Ljubav: Slobodne Device ili ćete vi, ili će vas kontaktirati osoba iz vaše ljubavne prošlosti. Dosta toga je ostalo nedorečenog.

Zdravlje: Moguća glavobolja.

 

Vaga

Posao: Ukoliko se desi da se opteretite obavezama, ne libite se da zatražite pomoć osobe od poverenja iz bliskog okruženja.

Ljubav: Sjajan dan je za provod i opuštanje, iskoristite ga za izlazak sa vama dragim osobama i širite pozitivno raspoloženje. Jedno je sigurno, ostavićete dobar utisak.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.

 

Škorpija

Posao: Škorpije, vaš trud i rad iz prethodnog perioda bi mogao biti nagrađen. Neko od autoriteta bi mogao da vam ponudi unapređenje.

Ljubav: Iskoristite ovaj dan najbolje što umete, pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo. Budite velikodušni, poklonite nešto lepo.

Zdravlje: Odlično.

 

Strelac

Posao:  Strelčeve ovog  dana očekuje dosta posla posebno u segmentu komunikacije i poslovnih dogovora i pregovora. Samo bez žurbe i ishitrenih poteza.

Ljubav: Slobodni, očekuje vas stabilizacija započetog odnosa ili komunikacije u koju ste uplovili. Uživajte.

Zdravlje: Sve zdravstvene tegobe biće prolaznog karaktera.

 

Jarac

Posao: Vrlo dobar radni dan je pred Jarčevima da pre svega završe započete poslove, a ukoliko zatreba mogu da računaju na pomoć iz neposrednog okruženja.

Ljubav:  Iskoristite na najbolji mogući način novonastale pozitivne okolnosti i uživajte u svim strastima koje one nose.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Vodolija

Posao: Dosta posla, pojačane profesionalne aktivnosti i bar jedna neočekivana poslovna ponuda mogli bi da obeleže ovaj radni dan kod Vodolija. Iskoristite svaku šansu koja vam se bude ukazala.

Ljubav: Bitno je da dozirate nestrpljenje, i ne povlačite ishitrene poteze kada je sfera ljubavnih relacija u pitanju, e, onda  možete da očekujete fino iznenađenje od osobe do koje vam je stalo.

Zdravlje: Odlično.

 

Ribe

Posao: Tipični predstavnici ovog znaka mogu danas očekivati i dodatna zaduženja od strane nadređenih. Iskoristite pomoć osobe od poverenja.

Ljubav: Na jednoj strani za očekivati je da bude prilično visok nivo hemije i strasti pri novim poznanstvima, ali na drugoj strani prateće okolnosti mogu biti vrlo zamršene i komplikovane.

Zdravlje: Moguće kardiovaskularne tegobe.