Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koji vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ima dobru ponudu, Bik ima problema, Blizanci idu na izlet, Rak ima saradnju s Djevicom, Lavu fali novca, Škorpija dobija novac preko Jarca ili Strijelca, Vodolija razmšlja, Ribe srađuju s Lavom. Ovo je horoskop za 24. januar 2024. godine.

OVAN
POSAO: Osjećaj da ste puni energije remeti rad vašeg okruženja.
LJUBAV: Nećete imati većih promjena u ljubavi danas.
ZDRAVLJE: Nemojte usmjeravati mračne misli prema neprijateljima.

BIK
POSAO: Uhvatite se u koštac sa problemima koji slijede, a nisu laki za rešavanje. LJUBAV: Pomalo vas muče crne misli, to vas dira u srce i ne popušta nikako. ZDRAVLJE: Preporuka da posjetite ljekara.

BLIZANCI
POSAO: Nije vam potrebno da drugi kažu da li je nešto dobro ili ne. LJUBAV: Početak hladnijeg perioda za vas. Ne možete nikako da pronađete pravi način komunikacije. ZDRAVLJE: Zglobovi otečeni.

RAK
POSAO: Danas ste veoma sigurni u svoje stavove i ne dozvoljavate da vas bilo ko prekida u izlaganju. LJUBAV: Rakovi koji nisu u vezi imaju šanse da započnu nešto novo. ZDRAVLJE: Problem sa disanjem.

LAV
POSAO: Potreban vam je poslovni partner koji je praktičan i usmeren ka stabilizaciji, to će biti osoba rođena u znaku Raka. LJUBAV: Ako niste u vezi, potražite nekoga koje u vašem poslovnom okuruženju. ZDRAVLJE: Nervna napetost.

DJEVICA
POSAO: Imate dobre ideje i možete da računate na razmenu sa klijentima i saradnicima. LJUBAV: Emotivno ste vezani za osobu koja često putuje. Niste previše zajedno. ZDRAVLJE: Osjetljivi orgrani jetra i pankreas.

VAGA
POSAO: Imate jak otpimizam i jak duh. Vaša ličnost zrači i privlači jake poslovne klijente. LJUBAV: Partner sa kojim dijelite život je tvrdoglav. Pokušajte da ga urazumite. ZDRAVLJE: Obratite pažnju na vensku cirkulaciju.

ŠKORPIJA
POSAO: Morate da učite iz prethodnih lekcija i iskustava. Imate šansu da tokom nedelje popravite odnos sa važnim poslovnim klijentima. LJUBAV: Od novog poznanstva očekujete previše, osoba sa kojom ste je nedozrela. ZDRAVLJE: Ne razmišljate o svom zdravlju.

STRIJELAC
POSAO: Ako se bavite privatnim poslom jedna Devica vam može pomoći. LJUBAV: U vašem domu može nastati svađa bez potrebe. Potrudite se da rešite to na diplomatski način. ZDRAVLJE: Ishranu svedite na razumnu mjeru.

JARAC
POSAO: Ko se bavi naučnim radom, istraživačkim radom imaće uspeha u tome. LJUBAV: Najvažnije su vam emocije i tu pokazujete stabilnost. ZDRAVLJE: Imate jaku psihu.

VODOLIJA
POSAO: Delujete kao neko ko razume sve i poznaje razne profesionalne probleme. LJUBAV: Osjećate opuštenost i komotno ponašanje u vezi. Nemate težih aspekata. ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

RIBE
POSAO: Putovanja su povezana sa poslom koji radite. Tu je šansa da zaradite više nego što očekujete. LJUBAV: Emotivno ste stabilni i partner može biti siguran u vašu emociju. ZDRAVLJE: Bićete zdaraviji ukoliko manje mislite o bolestima.