Mladi BeranaDnevni horoskop za četvrti oktobar

OVAN
Posao: Nažalost Vaša priča ne ostavlja dovoljno ubjedljiv utisak na različite saradnike. Imate dobru teoriju, ali izostaje podrška i saglasnost oko formulacije zajedničkih interesa. Sačekajte da se okolnosti promijene u vašu korist.
Ljubav: Djelujete ćudljivo, nema razloga da prikrivate svoje neraspoloženje i namjere pred osobom koja vas dobro poznaje. Emotivna podrška je uvijek dragocjena.
Zdravlje: Prijaće Vam psiho-fizička relaksacija.

BIK
Posao: Dogovor sa jednom osobom vas obavezuje na strogu diskreciju. Bez obzira na različite stavove, nemojte dozvoliti da vas neko ućutkuje u poslovnoj saradnji. Važno je da izvučete dobru pouku o poslovnom ponašanju.
Ljubav: Priželjkujete više emotivne pažnje nego što je moguće, stoga Vaš partner djeluje uznemireno i mrzovoljno. Korigujete svoje ponašanje.
Zdravlje: Izbjegavajte neumjerenost, opustite se nakon napornih situacija.

BLIZANCI
Posao: Važno je da izražavate dobre namjere, okolina ima dovoljno sluha da vas podrži kada je najpotrebnije. Sve što činite treba da vas afirmiše na različitim stranama. Očekuju vas pozitivni rezultati ili značajan dobitak.
Ljubav: Smišljeno birate svoj ljubavni stil i neko ne može da odoli pred vašim šarmom. Zadovoljstvo je, kada umijete da spojite lijepo i korisno.
Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

RAK
Posao: Upetljali ste se u različite poslovne situacije i sada tražite dobar izlaz. Nema razloga da se opterećujete dodatnim obavezama. Svaki problem ima dobro rješenje, pod uslovom da prihvatite koristan savjet ili nečiju asistenciju.
Ljubav: Izbjegavajte rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Vama ne trebaju emotivno dokazivanje i novi dramski zapleti.
Zdravlje: Prijaće Vam kreativan odmor i relaksacija.

LAV
Posao: Ukoliko se vaša osjećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da postoji i dobar povod za presedan u ponašanju. Osoba koja vas podstiče na optimizam u razmišljanju ili na kreativno raspoloženje, zaslužuje vašu naklonost i povjerenje.
Ljubav: Upotrijebite neke svoje ”skrivene adute” u društvu osobe koja vam se dopada. Nemojte propustiti svoju priliku, pratite emotivne impulse.
Zdravlje: Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju.

DJEVICA
Posao: Ne budite naivni u susretu sa jednom starijom osobom, obećanja koja dobijate ne predstavljaju garanciju za poslovni uspjeh. Potrebno je preuzmete inicijativu i kontrolu u odlučujućim situacijama.
Ljubav: Neko vas sputava da ostvarite svoje emotivne namjere, ali uvijek postoji dobro rješenje i zaobilazan način. Nema razloga da sumnjate u svoje sposobnosti.
Zdravlje: Osmislite neku prijatnu zabavu, prijaće vam relaksacija.

VAGA
Posao: Ukoliko tražite greške one se nalaze u vama, a ne u vašoj okolini. Ponekad je teško priznati lični neuspjeh, ali to je prvi korak koji vodi ka rješenju i psihološkom olakšanju. Postoji mogućnost da prevaziđete trenutnu situaciju.
Ljubav: Pažljivije analizirajte partnerovo ponašanje, potrebno je da napravite emotivnu distancu. Nemojte površno prelaziti preko nekih situacija i ignorisati nečije reči.
Zdravlje: Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

ŠKORPIJA
Posao: Ukoliko se previše uživljavate u ulogu ”dežurnog kritičara”, očekuju vas negativne reakcije. U susretu sa saradnicima, ne možete da promijenite nečije mišljenje ili da utičete na ponašanje. Budite realni u svojim procenama.
Ljubav: Izbjegavajte nove izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti različite suprotnosti koje postoje, bez obzira na dobru volju koju imate.
Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

STRIJELAC
Posao: Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije, nego što ih predstavlja neko od saradnika. Budite pažljiviji pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju.
Ljubav: Važno je da se osjećate prijatno u krugu svoje porodice i uz voljenu osobu. Osjećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu.
Zdravlje: Prijaće Vam neka lakša dijeta, izbjegavajte nezdravu ishranu.

JARAC
Posao: Djelujete mudro ili promišljeno u susretu sa saradnicima. Nema potrebe da se ponašate suviše nametljivo, slobodno prepustite drugima da govore o vašem uspjehu ili u vašu korist. Ljubav: Nazovite stvari ”pravim imenom” pred bliskom osobom. Izbjegavajte emotivne provokacije koje mogu da vas navedu na neku pogrešnu odluku.
Zdravlje: Važno je da bolje uskladite svoje misli i osjećanja.

VODOLIJA
Posao: Nema razloga da vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da ograničava vaš poslovni i društveni uticaj. Dobro razmislite i predložite rješenje, koje treba da zadovolji različite poslovne interese.
Ljubav: Djelujete uznemireno i teže kontrolišete svoje emotivne impulse. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom, nedostaje vam umjerenost.
Zdravlje: Izbjegavajte situacije koje vas previše iscrpljuju.

RIBE
Posao: Sada je povoljan trenutak da ubrzate svoje poslovne aktivnosti i da prihvatite jednu interesantnu ponudu. Za bliskog saradnika odaberite osobu, za koju vas vezuju zajednički interesi ili pozitivno iskustvo.
Ljubav: Budite dovoljno opušteni, prepustite svom partneru glavnu ulogu u nekim zajedničkim planovima. Nema razloga da se prepirete oko sitnica koje djeluju površno.
Zdravlje: Prijaće vam izlazak ili boravak u prirodi.