Pročitajte dnevni horoskop za dan 27.04.2024. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

 

Ovan

Posao: Opušten prvi dan vikenda je pred većinom Ovnova da uživaju pre svega u nekim rekreativnim aktivnostima. Organizujte neki izlet i druženje sa prijateljima.

Ljubav: Sjajan dan je za sve vrste provoda, izlazaka. Iskoristite ga maksimalno u dobrom raspoloženju.

Zdravlje: Odlično.

 

Bik

Posao: Bez nekih naglašenih radnih aktivnosti danas kod većine Bikova. Uglavnom bi mogle preovladati one iz domena kuće.

Ljubav: Nije preporučljivo da sedite i čekate da se nešto desi na vašem ljubavnom planu. Vreme je za konkretne poteze.

Zdravlje: Odlično.

 

Blizanci

Posao: Sve ćete postići, ukoliko se ko po običaju ne rasplinete na sto strana odjednom. Neke dobre vesti mogle bi vam stići iz inostranstva.

Ljubav: Većina astroloških aspekata ukazuje na solidne uslove za flert, avanturu, a na vama je da u zavisnosti od toga šta želite odredite na koju ćete stranu.

Zdravlje: Sasvim solidno.

 

Rak

Posao: Nemojte da vas iznenadi ako vam današnje planove poremete neke obaveze od ranije na koje ste možda zaboravili, a imaju veze sa formalnostima, papirologijom.

Ljubav: Ukoliko pripadate grupi onih Rakova koji su zadovoljni partnerskim odnosima, bilo u vezi ili braku, logično je da očekujete razumevanje i podršku voljene osobe.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Lav

Posao: Danas bi mogli da očekujete odlaganje nekog sastanka ili dogovora koji ste imali u planu. Ništa strašno, pokušajte da prođete sa  što manje nerviranja.

Ljubav: Više pažnje i razumevanja je potrebno da biste bili zadovoljni.  Moždabi trebalo da razmislite o spuštanju kriterijuma i očekivanja.

Zdravlje: Izbegavajte nagle fizičke pokrete.

 

Devica

Posao: Nema nagoveštaja većih problema i zastoja u nameri da realizujete današnje obaveze.Najviše vam vremena mogu oduzeti one vezane za kuću.

Ljubav: Svi vaši ljubavni planovi trebalo bi da budu usmereni na zajedničke trenutke i aktivnosti sa voljenom osobom. Od vas dosta toga zavisi.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Vaga

Posao: Nije najpovoljniji dan za započinjanje nekih novih saradnji ili dogovora, ako je pak neodložno, onda vodite računa šta potpisujete od dokumenata.

Ljubav: Slobodni pripadnici mogu da očekuju vrlo lepo novo poznanstvo. Uživajte.

Zdravlje: Odlično.

 

Škorpija

Posao: Dosta novih i kreativnih ideja imate na pameti. Bar jednu od njih mogli biste uspešno da pokrenete.

Ljubav: Na prvi pogled relativno miran dan po pitanju ljubavnih iskušenja mogao bi dobije zanimljivu dimenziju, na inicijativu osobe iz vaše ljubavne prošlosti koja vam je i dalje na neki način misteriozna.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Strelac

Posao: Dan nije loš da pokušate da odradite nekoliko poslovnih obaveza. Ipak potrudite se da ne raspete previše energije.

Ljubav: Predložite dragoj osobi neki  izlet ili boravak u prirodi, prijaće vam.

Zdravlje: Bez zdravstvenih upozorenja.

 

Jarac

Posao: Osnovno i ono najvažnije na profesionalnom planu nalazi se pod vašom kontrolom, pa bi trebalo i malo da se opustite i odmorite.

Ljubav: Poklonite voljenoj osobi dovoljno pažnje, pokažite koliko vam je stalo.

Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

 

Vodolija

Posao: Ne preterujte danas sa bilo kakvim aktivnostima, vreme je da prikočite i odmorite. Prijalo bi vam drušenje sa prijateljima, organizujte se.

Ljubav: Sa vaše strane danas nije realno očekivati neki posebno veliki angažman na polju ljubavi, ali nemojte da vas iznenadi poziv na kafu, piće ili nešto slično.

Zdravlje: Odlično.

 

Ribe

Posao: Uobičajene aktivnosti vezane za odmor i opuštanje, mogli bi da vam na trenutak poremete neki važni pozivi.

Ljubav: Promenljivo raspoloženje očekuje vas na ljubavnom planu. Ne potežite danas neke priče iz prošlosti.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom, krvnim pritiskom.

 

Izvor: astroputnik