Mladi BeranaDnevni horoskop za deveti oktobar

Pročitajte šta vam donosi današnji dan na polju ljubavi, posla i zdravlja i da li će vam zvijezde danas biti naklonjene.

Ovan
Posao: Često dozvoljavate da vas tuđe mišljenje poremeti. Pokušajte da se distancirate i svoje obaveze obavljate u miru. Uostalom to što vi i kako radite, to je samo vaša stvar.
Ljubav: Povremena natrpeljivost sa partnerom može biti posljedica nekih spoljnih uticaja ili problema nevezanih za vaš odnos. Slobodni pripadnici znaka mogu biti upleteni u nešto nedefinisano.
Zdravlje: Dan provedite na nekom prijatnom mjestu.
Bik
Posao: Najviše vam odgovara kada imate slobodu da svoj posao radite isključivo po svojim pravilima, ali to ne može biti uvijek tako. Budite spremni i da prihvatite neke druge uslove i tuđa pravila kako biste omogućili sebi da napredujete.
Ljubav: Ako ste slobodni nemojte dozvoliti da previše odlutate u maštanju o nekoj osobi. U vezi ste puni razumijevanja prema partneru vjerujte da će Vam se to vratiti.
Zdravlje: Nervoza je izazvana vremenskim uslovima koji Vam nikako ne odgovaraj.
Blizanci
Posao: Kada se skoncentrišete samo na posao sve Vam ide od ruke. Ako osjećate kao da gubite tlo pod nogama i da ništa nije kako bi trebalo potrebno Vam je više fokusa na ono što je najvažnije.
Ljubav: Sa partnerom je sve onako kako ste zamislili! Uživajte u periodu koji je pred vama, a koji vam može doneti neke velike promjene. Ako ste sami najbolje bi bilo da prvo sa sobom raščistite šta želite pre nego što se upustite u (još jednu) vezu.
Zdravlje: Vodite više računa o zdravlju, pravilno jedite i redovno spavajte.
Rak
Posao: Ne dozvolite da vas uhvati panika ukoliko niste još sve svoje poslovne obaveze uradili. Udahnite duboko i prionite na posao to je jedini način da sve rješite na vrijeme.
Ljubav: Ako slobodni vrijeme je da konačno poslušate svoju intuiciju, jer je trenutno izraženija nego obično. U vezi bi sa partnerom trebalo da počnete da radite na boljoj komunikaciji kako se ne bi našli u nekoj neprijatnoj situaciji.
Zdravlje: Mogući bolovi u leđima posvjetite se nekoj fizičkoj aktivnosti.
Lav
Posao: Ukoliko uvijek znate koji je vaš cilj ne postoji mogućnost da ćete zalutati, zato nema potrebe ni da brinete o tome. Samo se potrudite da budete istrajni i uspijeh će vam se dogoditi.
Ljubav: Nemojte uzimati sve zdravo za gotovo što vam partner kaže. U afektu mogu biti izrečene i stvari koje zapravo ne mislite.
Zdravlje: Čuvajte energiju za ono što Vam je zaista važno.
Djevica
Posao: Iako ste se trudili da ispunite sve uslove kako biste napredovali na poslu, to se još uvek ne dešava. Zapitajte se u čemu je problem ili porazgovarajte sa nadređenim.
Ljubav: Nađite se na pola puta u dogovoru sa partnerom. Ne može uvek jedna osoba u vezi da donosi sve odluke. Slobodni pripadnici znaka bi trebalo da preispitaju trenutni izbor.
Zdravlje: Promenite ishranu ubacite više povrća i voća.
Vaga
Posao: Niste u poziciji da mjenjate pravila, zato se povinujte i gledajte svoja posla. Izbegavajte osobe sa kojima biste mogli naći u konfliktnoj situaciji.
Ljubav: U vezi ste sigurni i zadovoljni, što nije znak da bi trebalo da se u potpunosti opustite. Ako ste sami razmislite još jednom o pomirenju sa nekom osobom koja vas, uprkos svemu, privlači.
Zdravlje: Nedostatak sna može uticati na vaše raspoloženje i produktivnost.
Škorpija
Posao: Zadali ste sebi previše različitih zadataka. Iako vas to sve zanima, nemojte se udaljavati od svog primarnog cilja.
Ljubav: To što parnter sada ima razumijevanja za vaše obaveze, ne znači da će uvek tako biti ne oslanjajte se na to i ne iskorišćavajte dobrotu voljene osobe. Ako ste sami ne polažite previše nade u to što sada osjećate prema nekome.
Zdravlje: U dobroj ste psiho-fizičkoj formi.
Strijelac
Posao: Brine vas obim posla koji se pred vama nalazi. Saberite se i krenite. Ubrzo ćete shvatiti da imate odličan tim oko sebe zahvaljujući kom će sve biti u redu.
Ljubav: Vaša upornost i previše zahtjeva samo će oterati partnera. Ako ste slobodni ne ustručavajte se da potražite ljubavni savjet.
Zdravlje: Pijte više tečnosti.
Jarac
Posao: Ne vjerujte baš svakome na riječ, od nekih čekajte konkretan dokaz za obećanja koja ste čuli. Očekuje Vas pomalo neprijatno iznenađenje.
Ljubav: Posvjetite više pažnje voljenoj osobi, a ukoliko ste sami organizujte neku zabavu ili izađite u svoj omiljeni kafić. Nikad se ne zna koga biste mogli sresti.
Zdravlje: Popodnevna dremka zvuči odlično, zar ne?
Vodolija
Posao: Imajte više vjere u sebe, bar koliko drugi imaju. Ako vaši saradnici smatraju da ste dorasli novoj poziciji nemojte ni vi da sumnjate u svoje sposobnosti.
Ljubav: Ponekad bi trebalo da prihvatite i partnerovu ideju pogotovo ako će vas to poštedeti nepotrebne svađe. Ako ste sami nemojte pristajati na kompromise.
Zdravlje: Ne prisiljavajte se na stvari koje ne želite da radite, udovoljite sebi.
Ribe
Posao: Oprezno sa obećanjima budite realniji kada procenjujete svoje mogućnosti. Izbjegavajte sukobe i konflikte na poslu, jer će se razrešiti na vašu štetu.
Ljubav: Parnter vam predstavlja najveću podršku bez koje ne biste mogli da napredujete. Same pripadnike znaka očekuje promjena statusa, ali od njih zavisi na koliko dugo.
Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu.