Danas su mogući manji, ali neprijatni problemi sa zdravljem. Izbjegavajte danas bilo koji oblik alkoholnih pića. Imunitet danas nije najjači, pa dan provedite u miru bez nepotrebnih trzavica. Dani za nama stižu po naplatu, pa nakupljeni stres može da vas košta dobrog zdravlja. Spremni i zdravi dočekajte dane vikenda koji su pred nama.

OVAN
POSAO: Djelujete privlačno i šarmantno na svoju okolinu, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspjeh. Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV: Privlači vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu kao da nešto od toga nedostaje.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.
BIK
POSAO: Očekujete pozitivne odgovore u rješavanju poslovnih pitanja. Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.
LJUBAV: U ljubavnom životu više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za neki konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namjere, ali ne možete očekivati čudo.
ZDRAVLJE: Moguća je virusna infekcija.
BLIZANCI
POSAO: Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju. Važno je da racionalizujete svoje obaveze.
LJUBAV: U ljubavnom životu lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivno zatišje ili letargiju koja postoji u zajedničkom odnosu, ne treba da doživljavate kao neki ljubavni suton.
ZDRAVLJE: Korigujte ishranu.
RAK
POSAO: Stalo vam je da napredujete na različitim stranama, ali primjećujete da se oko vas nalaze saradnici raznih profila i ćudi. Neophodno je da primjenjujete provjerene obrasce u poslovnom dijalogu.
LJUBAV: Pre ili kasnije moraćete da položite svoje emotivne račune i da se suočite sa bliskom osobom. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.
LAV
POSAO: Dobro razmislite o svojim interesima, jer okolnosti na poslovnoj sceni se brzo smijenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.
LJUBAV: Ukoliko sumnjate u nečije emotivne namjere, to još uvijek ne predstavlja dokaz za osudu. Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.
DJEVICA
POSAO: Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije o poslovnim prilikama. Na sreću, očekuje vas iznenadni dobitak.
LJUBAV: Djelujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osjećanja i postupke, kao ljepši deo stvarnosti koji vas prati.
ZDRAVLJE: Osjećate se doboro.
VAGA
POSAO: Umijete da djelujete vrlo sugestivno na svoje saradnike i ne ustručavate se da zatražite različite ustupke. Smatrate da vam pripadaju bolji uslovi. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji, očekuju vas pozitivni rezulatati.
LJUBAV: U ljubavnom životu nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažite više razumijevanja za nečije greške ili male emotivne slabosti.
ZDRAVLJE: Problemi sa pritiskom.
ŠKORPIJA
POSAO: Osjećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umijete da ostavite fantastičan utisak na okolinu, tako da saradnici očekuju vaše mišljenje o različitim poslovnim temama.
LJUBAV: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju koju osjećate i pratite.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.
STRIJELAC
POSAO: Djelujete aktivno na različitim stranama. Postoji osoba koja može da nagradi vaše intelektualne sposobnosti ili praktičnu pamet. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni značaj ili uticaj.
LJUBAV: U ljubavnom životu osjećate se kao da ste uplovili u hladne emotivne vode. Sada tražite dobro rješenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumijevanje.
ZDRAVLJE: Osjećate se dobro.
JARAC
POSAO: Samouvjereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj. Potrebno je da racionalno koristite svoju energiju.
LJUBAV: Osjećate veliki emotivni zanos, ali kao da vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namjere. Partner ili osoba koja vam se dopada vešto izmiče pred vašim pozivima. Promjenite svoj stil ponašanja.
ZDRAVLJE: Problemi sa grlom.
VODOLIJA
POSAO: Osjećate laganu stagnaciju ili potrebu da se psihički rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla.
LJUBAV: U ljubavnom životu prija vam nečije prisustvo, ali vam nedostaje dobra prilika da ostvarite svoje namjere. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili nekim prikrivenim strastima.
ZDRAVLJE: Napetost.
RIBE
POSAO: Nalazite se u sjajnoj formi i samouvjereno prihvatate različite obaveze. Najbolje se osjećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.
LJUBAV: U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosjećaj. U emotivnom zanosu, spremni ste da se oprobate u novim i izazovnim situacijama.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.