Pogledajte sta su Vam zvijezde zapisale ove srijede.

OVAN
Posao: Mislili ste da ćete ostati na cedilu što se podrške tiče, ali ovaj put niste u pravu. Imaćete dovoljno savetnika za sve što vam bude trebalo jer se ova akcija tiče svih u grupi ne samo vas. Nije na odmet da odbacite svoj pesimizam i počnete da radite onako kako ste se dogovorili timski.
Ljubav: Neko je još uvek u vas potajno zaljubljen. Možda je vreme da otkrijete ko bi to mogao da bude.
Zdravlje: Sitne glavobolje mogu da vam prave problem.

BIK
Posao: Okruženje vam je u redu sa jedne tačke gledišta. Međutim, ono što treba da se promeni to je samo nešto sitno u odnosu na ceo program. Ovde je dominantno to da ste možda sami vi najviše uključeni u ovu promenu kroz vaš lični stav. Rad na sebi vam je jako bitan pa razmislite o tome.
Ljubav: Ovan je možda neko ko vam odgovara danas po senzibilitetu kao i osobe rođene u znaku Strelca. Ovo važi za one koji su slobodni dok kod zauzetih nema neke promene.
Zdravlje: Solidno ovaj put.

BLIZANCI
Posao: Malo ste u haosu, pa se preporučuje da sačekate sa izvršavanjem obaveza kako bi mogli da iznesete akciju na jednom zavidnom nivou. Možda vam se otvore vrata inostranstva, ali za sve bi bilo dobro da malo sačekate jer aspekti koje tek očekujete su mnogo bolji nego sada.
Ljubav: Isuviše ste zaljubljeni pa ste na ivici da priđete osobi na koju mislite. Aspekti su vam solidni i nemate razlog da to i ne učinite.
Zdravlje: Imate povremenu srčanu aritmiju.

RAK
Posao: Marljivi ste u poslu i željni uspeha na neki način. Kolege primećuju vaš trud. Sitnim koracima umete da se snađete na neki način pa vam imponuje što ste na pravom glasu. Nećete imati ni većih problema inače pa se možete opustiti u istom tempu kao do sada.
Ljubav: Malo ste se distancirali od osobe koj vam je do skoro mnogo značila. Niste vi krivi što aspekti preko vašeg polja ljubavi daju slabije vibracije na emotivnom polju.
Zdravlje: Proveravajte krvni pritisak.

LAV
Posao: Vaše menadžerske sposobnosti mogu doći do izražaja jer ste neko ko ume odlično da se pokaže na trenutnoj poziciji koju imate. Mnogi vas gledaju kao nekoga ko će da iznese celu operaciju ali u svakom slučaju će vam biti potreban i neko ko bi vam bio asistent. Nije na odmet da i o tome razmislite.
Ljubav: Malo hladnija atmosfera što se emocija tiče jer ste se pomalo udaljili od partnera i ne žalite zbog toga.
Zdravlje: Pazite se virusa.

DJEVICA
Posao: Zasigurno ne bežite od posla, ali se čini da ste nešto ipak propustili na neki način. Umor vas je savladao jer ste proteklih dana bili dovoljno dinamični u aktivnostima koje ste sprovodili. Možda neko uvidi ovaj put vaše slabosti pa se ne ljutite zbog nečije kritike upućene vama.
Ljubav: Ako ste slobodni nije na odmet da izađete sa osobom koja vas je pozvala na večeru u prijatnom ambijent
Zdravlje: Odmarajte se.

VAGA
Posao: Volite da ste opušteni i ne podnosite ovaj put nadmene tipove koji umeju da vam pokvare raspoloženje. Ukazaće vam se prilika da promenite sredinu u kojoj radite za kratko vreme. Nije na odmet da se više bavite sobom nego celom situacijom koja vam se baš ne sviđa.
Ljubav: Nećete imati vremena da se bavite ljubavnim temama pa čak i ako ste u vezi sa jednom zanimljivom osobom.
Zdravlje: Pazite se prehlade.

ŠKORPIJA
Posao: Šefovi su malo kivni na celu situaciju u vezi posla koji obavljate jer uviđaju da ste izgubili kontrolu na nekom nivou. Vaša preka narav je celu situaciju još i pogoršala. Bilo bi bolje da se ne unosite u sve ovo za neko vreme jer ego može da vas dovede u vrlo nepovoljan položaj.
Ljubav: Imate stalnog partnera i to vam je dvoljno jer se nećete baviti toliko emocijama koliko ličnim stvarima. Partner može da vas doživi potpuno neemotivno.
Zdravlje: Imate slabu cirkulaciju.

STRIJELAC
Posao: Na nek način imate pravo što se ljutite jer ste možda bili veća žrtva nego što ste trebali da dopustite. Nikome se nije svidelo da bude u vašoj koži pa nema potrebe ni vi da tako nešto želite. Niste za većinu stvari krivi pa se opet nije nešto toliko negativno desilo.
Ljubav: Partner vam je ovaj put malo neiskren pa obratite pažnju na bitne detalje. Ako ste spremni da sasečete nešto u korenu bilo bi dobro da to učinite odmah.
Zdravlje: Možete da imate povišen holesterol.

JARAC
Posao: Zasukali ste rukave doslovno, i nemate nameru da se povlačite. Niste novi na poslu tako da su vam pravila igre isuviše jasna. Traži se samo veća izdržljivost koju imate pa nema većih problema ka cilju kojem stremite.
Ljubav: Izdržaćete još neko vreme ako ne možete odmah da se vidite sa partner. Nećete ništa da izgubite ako se budete malo odvojili na neko vreme jer ne možete radne obaveze da izbegnete.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak može da bude vaša loša strana danas.

VODOLIJA
Posao: Nova šansa vam kuca na vrata. Kolega koji se davno oprobao na sličnom radnom mestu će vam ati instrukcije kako bi vas pripremio za novi početak. Oslonite se na ovu osobu bez problema jer vam još od ranije duguje neku uslugu. Neko će vas upozoriti koliko možete dugo da se upuštate u poslovnom smislu, jer imate osećaj da granica nema za vas.
Ljubav: Osoba pored vas je odlična podrška u svakom slučaju. Ako ste sami ne očajavajte, doći će i vaših pet minuta.
Zdravlje: Možete imati problematičnu situaciju u predelu sa kolena.

RIBE
Posao: Malo ste pod pritiskom ovaj put i ne znate da li dobro izvršavate svoj posao. Imaćete priliku da se dovoljno informišete u vezi nove prilike pa se uključite u akciju bez velikog razmišljanja jer možete dobiti mnogo više na nečemu što nije od ranije. Stari posao je već prevaziđen.
Ljubav: Na kraju krajeva ako niste zadovoljni sa trenutnim partnerom imaćete izbor. Mlađa osoba je za vas isuviše vezana pa obratite pažnju.
Zdravlje: Možda je vreme da za jedan sistematski pregled