mladiBeranaTri beranska strijelca najbolja u 2017. godini

U kancelariji Fudbalskog saveza Sjeverne regije u Beranama priređen je svečani prijem za Nikoletu Obradović do sada najuspješnijeg sudiju sa sjevera države.

 

Nikoleti je na svečanom prijemu u FSCG uručen znak FIFE, kojim je stekla pravo da sudi međunarodne utakmice ženskog fudbala a samim tim postala je i prvi ženski sudija iz Crne Gore sa FIFA znakom.

Predsjednik FS Sjeverne regije Vojislav Došljak i sekretar Ranko Stijović su ispred regije zahvalili Nikoleti na dosadašnjem zalaganju i požrtvovanju, poželjevši joj da karijeru fudbalskog sudije nastavi i dostigne sami vrh svjetskog suđenja, a uručen joj je I prigodan poklon I skromna finansijska nagrada ispred Sjeverne fudbalske regije.

Takođe, sportskom novinaru Milutinu Steševiću uručen je prigodan poklon od strane FS Sjeverne fudbalske regije kao najuspješnijem sportskom novinaru – dopisniku u Crnoj Gori za 2017 godinu.

Da podsjetimo, za najboljeg sportskog novinara- dopisnika u Crnoj Gori za 2017. godinu, Steševića su izabrale kolege, članovi Udruženja sportskih novinara Crne Gore.