Het trik Siniše Stanisavića obilježio je utakmicu pod Bogavskim brdom. Mada je pobjeda gostiju potpuno zaslužena i nije se dovodila u pitanje, krajnji rezultat, ipak, nije realan prikazanoj igri. Gosti su iskoristili sve što su imali, čak i situacije koje nijesu bile ni poluprilike, dok su fudbaleri Radničkog propustili da realizuju i penal.

Gosti su došli do vođstva u 21. minutu, kada je nakon Camajevog soloprodora Stanisaviću ostalo samo da sa dva metra udaljenosti ugura loptu u praznu mrežu Raičevića. To je bilo sve što su fudbaleri Jezera prikazali u prvom dijelu utakmice, dok su fudbaleri Radničkog propustili najbolju priliku – penal, da poravnaju rezultat.
Igrao se 44. minut kada je Krkanović nepropisno startovao nad Asanovićem u svom šesnaestercu pa je sudija Cvijović pokazao na bijelu tačku. Penal je izveo Lazar Ćulafić, ali je njegov loš šut odlično odbranio golman Jezera, Igor Asanović.

U nastavku igre spremniji sastav Jezera je lako slomio otpor beranske ekipe, pa su golovi Stanisavića u 65- om i deset minuta kasnije, kao i rezerviste Rajkovića, u posljednjem minutu utakmice predstavljali finale svega onog što se dešavalo na terenu.

Za Radnički su nastupili: Raičević, Merdović (79. Pešić), Raković, Šekularac, Mećikukić, Ćulafić, Milanović, Bulatović (46. Milović), Ralević, Zekić (28. Došljak), Asanović.