Pročitajte da li su vam zvijezde naklonjene ovog četvrtka.

OVAN

Posao: Povremeno se brinete kako će sve da se završi. Ne možete da se opustite ni na tren. Pokušajte dio problema da podijelite kako bi vam bilo lakše. Ne dozvolite da vas obaveze opterete bez većeg razloga. Budite u pripravnosti kada su u pitanju manje greške koje ćete morati da ispravite.

Ljubav: Partner vas podržava u stavu koji trenutno imate ali vi ste sami problematični u iskazivanju emocija. Pokušajte da budete tolerantniji.

Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje se poboljšava.

BIK

Posao: Isuviše ste zauzeti svojim idejama da bi pomislili da je vrijeme da se malo odmorite. Ono što vas najviše brine jeste da ste pritisnuti rokovima sa jedne strane, ali i sa svojim zahtjevima sa druge. Ne budite lakovjerni u priči koja vam se nudi.

Ljubav: Priča od ranije može da vam donese problem sa sadašnjim partnerom. Ljubomora je evidentna, jer nijeste smjeli da se izjašnjavate na način koji je bio loše prihvaćen od strane vašeg partnera.

Zdravlje: Migrene su vam učestale.

BLIZANCI

Posao: Saradnici su se pobunili za ono što ste trenutno postavili kao cilj. Budite mudriji pa pokušajte da preokrenete situaciju u svoju korist kako bi izbjegli loše vibracije. Neko vam je otvoreno neprijatelj u cijeloj priči. Osluškujte svoju intuiciju ovaj put.

Ljubav: Emocije vam ne nedostaju u toj mjeri kao kod partnera. Potrudite se da šarmirate osobu pored sebe svojim stavom. Možda ste se samo više bavili svojom poslovnom stranom nego emotivnom.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

RAK

Posao: Ako se kojim slučajem bavite privatnim biznisom imaćete mogućnost da se proširite na oblasti koje vam donose više novca. Budite dovoljno strpljivi na ovom putu kako bi uspjeli da dobijete ono što priželjkujete. Ne ustručavajte se da pokušate da napravite dobar plan vaših aktivnosti.

Ljubav: Sentimentalna priroda koja vas krasi može da privuče osjećajnog i brižnog partnera. Ne odustajte na prvu loptu ako vam se nešto i ne dopadne.

Zdravlje: Problematična vam je bješika.

LAV

Posao: Imate dovoljno iskustva u onome šta radite trenutno. Podrška i vaš stav su se pokazali kao dodatna kombinacija vašeg uspjeha. Ne budite kruti u donošenju bitnih odluka kako bi vaš cilj bio postignut. Pun pogodak pravi okruženje koje vam može biti od velike pomoći.
Ljubav: Na ovom planu je bitno kako da se postavite. Ne dozvolite partnerovo ponašanje koje vam ponekad smeta do te mjere da pokušavate da se okrenete za drugom osobom i sa njom krenete u novu priču.

Zdravlje: Čuvajte se gripa.

DJEVICA

Posao: Pomoć od osobe rođene u znaku Jarca neće izostati. Budite zahvalni na tome. Saradnja će biti obostrana bez izuzetka, pa možete očekivati jako prijatne trenutke koji vode jednoj pobjedi koju ste dugo čekali. Aspekti su odlični kada su u pitanju takmičenja u sportu u kome ste već duže vrijeme.

Ljubav: Sami ste i ne priželjkujete nekog partnera trenutno jer se nećete još uvijek upuštati u konkretne stvari koje su vezane za intimni dio života. Oni koji su u braku mogu biti daleki u odnosu na svog partnera.

Zdravlje: Imate oscilacije pritiska.

VAGA

Posao: Vaša realna strana vam diktira tempo kojim se namećete u grupi. Bićete u suštini dosta realni, ali i u neku ruku direktni u svojim odlukama. Nekome ovo može da smeta jer je od vas dobijao nešto drugačiju energiju kojom ste vladali. Ponekad možete sami sebe da prevaziđete.

Ljubav: Imate dosta požrtvovanog partnera pa se ne upuštate u razgovore koji ne vode ničemu, jer ste mišljenja da partneru oduzimate dragocjeno vrijeme koje je voljan da potroši na radnom mjestu. Bićete dovoljno strpljivi.

Zdravlje: Isuviše se brinete.

ŠKORPIJA

Posao: Nova poslovna mogućnost vam otvara vrata za privatni biznis. Ovo ste dovoljno dugo čekali da ćete se opredijeliti veoma brzo na ovom segmentu šta bi to trebalo još da se uvede kao pravilo i način vašeg budućeg posla.

Ljubav: Partner koji je pored vas može da vam pruži podršku i sigurnost koju osjećate. Nećete se odreći ovakvog tretmana. Oni slobodni će malo da sačekaju na svoju priliku.

Zdravlje: Provjeravajte nivo šećera u krvi.

STRIJELAC

Posao: Bićete iznenađeni stavom osobe koja vam mnogo znači u poslovnom smislu. Nijeste zaboravili šta je neko i ranije za vas učinio pa nećete ni sada. Odužićete se na jedan pristojan način koji može da vam objezbijedi čak i veći plasman nego inače. Nečiji ste miljenik.

Ljubav: Partner od ranije je ponovo aktuelan na vašem polju ljubavi. Bićete pozitivno iznenađeni. Nećete skidati osmijeh sa lica danas.

Zdravlje: Odmarajte se.

JARAC

Posao: Oskudica u novcu je nešto što ste i očekivali u odnosu na vaše ulaganje u prethodnm periodu. Budite realni i pokušajte da se opustite kada osjetite poslovni pritisak. Budite realno prisutni u onome što radite pa se neće desiti eventualni propusti.

Ljubav: Vaš stav da posjedujete može dosta da smeta stalnom partneru. Budite fleksibilniji u komunikaciji i ne dozvolite da vam se neko mješa u vezu. Imate dovoljno neprijatelja koji su dovoljno upleteni u situaciju koja je vezana za vaš ljubavni život.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

VODOLIJA

Posao: Osjećate veliku požrtvovanost prema osobama u svom okruženju. Ne dozvolite da se granica pređe jer umijete ponekad u svojoj empatiji da pretjerate. Ne dozvolite da vam razni ljudi prolaze kroz prostor gdje živite i radite jer ste skloni malo lošijim energijama po aspektima koji vas upozoravaju da budete pažljiviji.

Ljubav: Nijeste se iscrpjeli emotivno i nemate namjeru da se kajete za ono što nijeste uradili. Partner je neko ko može biti nezadovoljan zbog sopstvenih problema više nego zbog vašeg stava.

Zdravlje: Iscrpljujete se bez većeg osnova.

RIBE

Posao: Neko bi mogao da vam sugeriše da se popravite u aktivnostima koje sprovodite. Vi kao da vješto izbjegavate da radite po pravilima pa samim tim dolazi do konflikta. Budite bez brige, ovo su samo kratki planetarni aspekti koji magnetišu dio vaših problematičnih ličnih planeta koje vam nose malo lošije raspoloženje.

Ljubav: Budite zahvalni partneru na emocijama koje vam pruža. Možda ste i zaboravili kako to izgleda pa ste se na neki način malo odvojili u svoju samoću. Ne dozvolite da se ovo ponavlja.

Zdravlje: Pazite na količinu tečnosti koju unosite.