Ivo Stanišić ,leteće mete/trap, Crna Gora,

Kup takmičenje u disciplini leteće mete/trap nastavljeno je ovog vikenda drugim kolom na strelištu Košljun kod Budve. Dobra organizacija i povoljne vremenske prilike doprinijeli su ostvarenju solidnih rezultata – iako je tek start sezone i forma se još “šteluje”.

Da su strijelci na pravi način ušli u nadmetanje, pokazali su odmah u kvalifikacijama. Jovica Marković “upucao” je 113 golubova, Ivo Stanišić 111, Nikola Marković 104, Dragan Mrkajić i Lazar Boreta po 101, dok je Boro Krivokapić sa 92 goluba zaokružio ekipu finalista. I ostali učesnici su ih pratili, pa rezultatima i svim prikazanim možemo biti zadovoljni.
U finalu je najnestrpljiviji bio Krivokapić koji je završio šesti, a peto mjesto i 22 pogotka pripali su Nikoli Markoviću. Boreta je bio četvrti sa 27 pogodaka, a treći Mrkajić sa 30.
Borbom za prvo mjesto izmedju J.Markovića i Stanišića nastavljen je duel koji smo navikli da prethodnih par godina gledamo u završnici domaćih trap takmičenja. Ovaj put Stanišić je izašao kao pobjednik, iako brojevi (Ivovih 43 prema Jovicinih 39 ) ne daju jasnu sliku o napetosti i uzbudljivosti finiša. Na kraju je mirna ruka Stanišića prevagnula i donijela mu prvu pobjedu u sezoni.
Pehare i medalje pobjednicima je uručio Predsjednik saveza, Zoran Bošković, koji je ovaj put imao dupli posao. On je ovom prilikom dodijelio i nagradu za najboljeg strijelca u disciplini leteće mete/ trap za 2020.g. Ivu Stanišiću ali i priznanja za rezultat najbliži svjetskom rekordu (123/125) koji su prošle godine istovremeno ostvarili Ivo Stanišić i Jovica Marković.
Ekipno je Sklm Cetinje bio bolji od SK Gams i SKlm Herceg Novi. II kolo Kupa CG trap 2021 FINALE II kolo .