Posljednje takmičenje pod okriljem Plesnog saveza Crne Gore održaće se u nedjelju, 10.12. u sportskoj dvorani “Bemax Arena” u Podgorici, sa početkom u 9:30 časova.

“Kup Crne Gore u savremenim plesovima 2023” organizuje plesni klub “Sonrisa” i kako ističu, na takmičenju će se predstaviti više od 1000 plesnih takmičara iz 18 plesnih klubova širom Crne Gore. Pravo učešća imaju svi takmičari koji dolaze iz licenciranih klubova PSCG, sve uzrasne i takmičarske kategorije.

U velikom broju plesnih stilova koje prepoznaje Plesni savez Crne Gore, uživaće oni koji posjete Bemax Arenu u nedelju, a po riječima organizatora koji obećava plesni spektakl, tribine sportske dvorane biće otvorene za plesne navijače tokom cijelog dana.

Takmičenje će suditi nacionalne i internacionalne sudije PSCG.

Za kraj takmičarskog dana, biće upriličeno gala veče, sa početkom u 21 čas, na kojem će se proglasiti i iz bogatog nagradnog fonda nagraditi najupješniji i najzapaženiji takmičari.

“Očekujemo nezaboravno i uspješno takmičenje i plesne performanse koje nećete imati priliku da vidite svaki dan. U isčekivanju plesnog spektakla koristimo priliku da vas pozovemo da sa nama podijelite ovaj važan dan, da podržite plesače, da zajedno podijelimo plesne uspjehe i radosti povodom ostvarenih rezultata”, navodi se u saopštenju za javnost.