Mladi BeranaNedjeljni horoskop od 1. do 7. oktobra 2018. godine

Blizance muči nervoza, Lavovi primjećuju jednu osobu sa posla

 

Ovan

Posao: Aktivnost i zadovoljstvo. Na trenutke je moguće doći do pada energije, ali se brzo regenerišete. Promjene na bolje su evidentne.

 

Ljubav: Slobodni poznastva i mogućnost nekog flerta ili avanture. Zauzeti planiranje zajedničkog života, a neki zanimljivog puta.

 

Zdravlje: Moguće prolazne tegobe kada je koštani sistem i bol u mišićima.

 

Bik

Posao: Lijepa nedjelja. Iskoristite je najbolje što možete. Izbjegavajte manje nesuglasice sa saradnicima. Kako god lijepa uspješna nedjelja kada ste vi u pitanju. Promjene posla ili samog načina rada je moguć u ovom periodu.

 

Ljubav: I na ovom segmentu života mogućnost iznenadnog ulaska u vezu. Neko vam može pokrenuti emocije ako već nije. Zauzeti izbjegavajte nesuglasice. Partner može biti malo nervozniji, podržite ga.

 

Zdravlje: Dobro se osjećate. Odmarajte kada god vam se ukaže prilika

 

Blizanci

Posao: Promjenljiva nedjelja. Vrijeme je da kujete planove usmjerene ka boljoj budućnosti. Zadovoljstvo neće izostati. Moguća su prolazna nezadovoljstva, ali očekujte pozitivan ishod i bolje finasije.

 

Ljubav: Uskoro vam predstoje jako lijepi trenuci. Sada su moguće manje nesuglasice sa vama zanimljivim osobama. Razmišljaćete o ulasku u vezu. Zauzeti trebaće vam više strpljenja. Pojačane strasti i manje nesuglasice su moguće. Kraj nedjelje donosi osjećaj zadovoljstva.

Zdravlje: Pojačana nervoza i osećaj premora. Jačajte imunitet.

 

Rak

Posao: Lijepa nedjelja na ovom polju. Svi koji se bave javnim poslom imaće manjih blokada. Na sreću vi ćete sve to riješiti najbolje što možete. Blagi oprez na potrošnju novca. Nenadani izdaci su mogući, ali biće i novca.

 

Ljubav: Slobodni mogućnost ulaska u avanture ali i bitna dešavanja. Jedan susret vas može prijatno iznenaditi. Zauzeti lijepa nedjelja sa manjim oscilacijama u raspoloženju. Voljena osoba može biti napeta i sa manje razumijevanja u vašem odnosu. Svakako ako i dodje do toga sve će se ubrzo popraviti.

 

Zdravlje: I kod vas je moguć pad energije i pojačana nervoza. Vrijeme provodite u prirodi i odmarajte.

 

Lav

Posao: Uspješna nedjelja. Od sredine nedjelje lijepa dešavanja i promjene koje će vam prijati kroz vrijeme. Dosta ćete raditi ali vam to neće teško pasti. Finasije dobre.

 

Ljubav: Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze. Ubrzo ako je bilo nedoumica sve će se iskristalizovati. Zauzeti jedno olakšanje i planiranje kraćeg puta ili odmora sa voljenom osobom. Ako dodje do manjih nesuglasica i kod vas, samo ostanite smireni. Lijepi trenuci predstoje.

 

Zdravlje: Blagi oprez na cirkulaciju i hronične zdravstvene probleme.

 

Djevica

Posao: Dosta povoljnosti i zadovoljstva. Vrijeme je da napravite plan i kako vi samo znate organizujete svoj rad. Uspjeh neće izostati.

 

Ljubav: I u ovom segmentu života lijepa dešavanja. Uživaćete u prijatnom društvu a neki od vas mogu ući u zanimljivu emotivnu priču. Zauzeti lijepa iznenadjenja.

 

Zdravlje: Dobro se osjećate. Kao i kod mnogih savjet je da jačate imunitet.

 

Vaga

Posao: Dobra nedjelja u kojoj ćete uživati u poslu i pokrenuti se ako je bilo zastoja i blokada. Finasije dobre.

 

Ljubav: Moguća su nova zanimljiva poznastva i bogat kreativni život. Uživajte. Zauzeti manje nesuglasice ali i dosta lijepih trenutaka.

 

Zdravlje: Mogući problemi sa pritiskom.

 

Škorpija

Posao: Vama predstoje bitne promjene na mnogim poljima. Vrijeme je da se odlučite na koju stranu treba krenuti. Svakakao nećete pogriješiti. Uspjeh i zadovoljstvo vam predstoje kao i sitna ali bitna dešavanja. Finasije dobre.

 

Ljubav: Na ovom polju dosta turbulentan

period. Svakako mnogima se želje ostvaruju. Zauzeti planirate zajednički život.

 

Zdravlje: Pojava hroničnih tegoba je moguća ali bez većih problema.

 

Strijelac

Posao: Razmišljate o promjenama. Mogući su dodatni dogovori ili rješavanja nekih problema ako ih je bilo. Lijep period koji vam tek dolazi. Nedjelja koja označava zatišje pred buru.

 

Ljubav: Sanjarenje i razmišljanje o nekoj osobi vezanoj za prošlost. Neki mogu upoznati zanimljivu osobu. Uživajte u lijepim trenucima.

 

Zdravlje: Dobro se osjećate. Malo problema sa snom.

 

Jarac

Posao: Odlična nedjelja kada ste vi u pitanju. Dosta povoljnih okolnosti i rješavanja problema. Iskoristite je najbolje što možete. Finasije dobre. Oprez na izdatke.

 

Ljubav: I na ovom polju života pojava zanimljive osobe ako ste slobodni. Zauzeti uživaćete u društvu voljene osobe.

 

Zdravlje: Dobro se osjećate. Blagi oprez od virusnih infekcija.

 

Vodolija

Posao: Vrijeme je da razmišljate o promenama. Lijepa nedelja, vi ste aktivni i entuzijazam vam se vraća. Posao i dnevne aktivnosti vam neće teško pasti. Finasije se polako popravljaju ako je bilo nezadovoljstva.

 

Ljubav: Vrijeme za nova poznastva. Prava priča tek predstoji. Radujte se. Svakako uživaćete u društvu voljene osobe. Moguća pojava tajne veze.

 

Zdravlje: Pojačana napetost.

 

Ribe

Posao: Odlična nedjelja. Bićete produktivni i zadovoljstvo neće izostati. Nenadani priliv novca je moguć.

 

Ljubav: Lijepa dešavanja i na ovom polju. Samo se pokreniti i pogledajte oko sebe. Neko želi vašu pažnju. Zauzeti prolazno nezadovoljstvo. Više pažnje očekuje voljena osoba.

 

Zdravlje: Blagi oprez na hormone i ishranu. Kretanje i jačanje imuniteta vam vraća snagu