Uprava policije saopštila je danas da je pronašla vozača koji je juče automobilom “reno klio” udario ženu koja je prelazila ulicu u podgoričkom naselju Stari Aerodrom.

Iz Uprave policije su kazali da se juče oko 13 časova u Starom Aerodromu dogodila saobraćajna nezgoda, koja nije prijavljena Odjeljenju bezbjednosti Podgorica, niti se u neku od medicinskih ustanova javila osoba na ukazivanje ljekarske pomoći usljed povreda zadobijenih u nezgodi.

“Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka, da je u vrijeme saobraćajne nezgode, vozilom upravljao N.Ć. (21) iz Podgorice. On je pronađen i priveden u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica gdje su od njega prikupljena obavještenja u svojstvu građanina”, ističe se u saopštenju Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da je o događaju obaviješten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji djela.

“Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvjetljavanja ovog događaja”, zaključuje se u saopštenju.