Petogodišnjoj Kristini iz Berana potrebna pomoć za operaciju u Beograd. Zdravstvena ustanova “Tesla Medical Berane” pozvala je sve humane ljude da se priključe akciji prikupljanja novčanih sredstava za liječenje Kristine Bajić, petogodišnje djevojčice, koja boluje od cerebralne paralize, prenosi Kodeks.

Naime, Kristini je sada potrebna operacija u Beogradu u Tiršovoj dječijoj klinici radi evakucaije santa, gdje je isti inplantiran 2010. godine. Samo operacija košta 3000,00 eura.

Kristina je posljednje tri godine pacijent “Tesla Medical Berane”, zbog bolesti koja iziskuje svakodnevnu fizikalnu terapiju što zahtijeva dodatna novčana sredstva za njenu porodicu.

“Zato nam je želja da pomognemo maloj djevojčici da se izbori sa svim nedaćama koje su je zadesile još na samom početku života, te i vas pozivamo da nam se pridružite, kako bismo omogućili našoj dragoj Kristini izvjesniju budućnost i što bezbrižnije djetinjstvo”, kazali su iz ove bolnice.

Novac za pomoć maloj Kristini možete uplatiti na broj žiro računa: 535-1500100015486-04 na ime DRAGANA BAJIĆ kod Prve Banke Crne Gore.