Da li biste sebe opisali kao marljivu, kreativnu i ambicioznu osobu, zainteresovanu da nauči nove stvari, da se oproba u prevođenju, dizajniranju i drugim aktivnostima koje će doprinijeti vašem ličnom i profesionalnom razvoju? Ako ste na ovo pitanje odgovorili pozitivno, onda je šestomjesečni program m!M praksa sjajna prilika za vas!

NVO Mladiinfo Montenegro nakon završenog prvog programa m!M prakse raspisuje poziv za prijavu na drugi ciklus istoimene prakse za srednjoškolce sa područja Crne Gore.

m!M praksa će trajati šest mjeseci i obuhvataće četiri tima: multimedija, press, prilike i aktivisti. Praktikanti će se kroz različite timove baviti dizajnom, kreiranjem foto i video sadržaja, novinarstvom, pisanjem blogova, prevođenjem, promocijom i logistikom.

Svi učesnici će biti podijeljeni u različite timove i zajedno sa mentorima učiće, družiće se i raditi na sebi. Najveći dio prakse obavlja se onlajn pa se mogu prijaviti srednjoškolci iz cijele Crne Gore. Svi učesnici programa m!M praksa će na kraju dobiti sertifikat, a oni koji se budu prijavljivali za studiranje u inostranstvu, moći će od nas da dobiju preporuke i na taj način povećaju kvalitet svojih prijava, pod uslovom da se u toku prakse istaknu i budu redovni.

Kako biste se prijavili potrebno je da popunite aplikacioni formular (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdPOIwufRURk2d58IcmFFixs3HNXCEg9OtkROWp9gWLNYwsfw/viewform) do 10.10.2023. godine.