Ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović kazao je da je današnja akcija podgoričke i nikšićke policije i Posebne jedinice policije protiv organizovanog kriminala i ulične prodaje droga jasna poruka svima koji ugrožavaju zakon i red u zemlji.

“Naši hrabri službenici su pokazali izuzetan profesionalizam i neustrašivost u suočavanju s ovim izazovima, i zaslužuju naše najdublje poštovanje i podršku. Kao ministar unutrašnjih poslova, stojim čvrsto iza svakog službenika Uprave policije koji se svakodnevno suočavaju s opasnostima kako bi zaštitili naše građane. Ova akcija je dokaz da smo uvijek spremni i sposobni da djelujemo brzo i efikasno protiv svih oblika kriminala koji prijete sigurnosti naših građana i stabilnosti naše države”, napisao je Šaranović.

Poručuje da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da bude nemilosrdno u borbi protiv kriminala.

“Želim jasno istaći da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti da bude nemilosrdno u borbi protiv kriminala. Naše policijske snage će nastaviti da sprovode zakon bez straha i favorizovanja. Svaki kriminalac, bez obzira na njegovu mrežu ili resurse, treba da zna da će se suočiti s punom snagom države”, saopštio je Šaranović.