Tokom drugog prijateljskog meča, mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore savladala je Sjevernu Makedoniju rezultatom 3:2.

Mlađa omladinska reprezentacija Crne Gore savladala je Sjevernu Makedoniju rezultatom 3:2 u drugom prijateljskom duelu.
Ekipa Gorana Perišića pružila je još jednu dobru partiju, koju je ovog puta krunisala trijumfom, nakon 1:1 prije dva dana.
– Prvo poluvrijeme smo dosta dobro odigrali, trebali da imamo i više od 1:0. U nastavku smo napravili nekoliko izmjena zbog umora igrača, ipak je ovo bio jak ritam u manje od tri dana. Dobro je što smo pobijedili, momci su pokazali da prihvataju naše zahtjeve, iako smo kratko zajedno, ovo je bilo tek drugo okupljanje. Zadovoljan sam viđenim u ove dvije utakmice, momci imaju potencijal, ali je najvažnije da nastave da vrijedno rade u svojim klubovima, kazao je selektor Perišić.
“Sokoli“ su od starta imali inicijativu, a do vođstva su stigli u 14. minutu. Vuk Vlahović je prošao po lijevoj strani, nakon čega je asistirao Luki Kruščiću za 1:0. U još nekoliko navrata Crna Gora je mogla do gola, međutim, gosti su bili ti koji su se sljedeći radovali – u 51. minutu Hisar Ali je savladao Balšu Radanovića iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara iskosa.
Ipak, samo dva minuta kasnije novi prodor Vlahovića i novi gol. Ovog puta, strijelac je bio Omar Krajina. Vlahović je u 62. minutu imao dobar pokušaj sa ivice šesnaesterca, ali je lopta prošla malo preko gola.
Novo izjednačenje viđeno je u 69. minutu, kada je Ali uspješno završio akciju svoje ekipe.
Do trećeg gola,,sokoli“ su došli na sličan način kao i kod prethodna dva. Jagoš Roganović je preuzeo ulogu asistenta, dok se u listu strijelaca ponovo upisao Krajina.
Izvor: Dan