U mjestu Dobre vode u Baru je, sprovođenjem međunarodne ciljane potrage od strane pripadnika Sektora za borbu protiv kriminala, a u saradnji sa pripadnicima Odjeljenja bezbjednosti Bar, locirano i lišeno slobode međunarodno traženo lice. Naime, slobode je lišen državljanin Poljske K.K.K. (38) za kojim je raspisana međuarodna potjernica NCB Varšava radi privođenja na izdržavanje kazne zatvora u trajanju od šest godina zbog krivičnih djela stvaranje i vođenje kriminalne organizacije, prevara i ovjeravanje neistinitog sadržaja, saopštavaju iz MUP-a.

Traženo lice se u našoj zemlji nekoliko nedjelja skrivalo pod lažnim identitetom. On se sumnjiči da je 2008. i 2009. stvorio kriminalnu organizaciju u Poljskoj sa ciljem pribavljanja protivpravne imovinske koristi putem sklapanja ugovora više lica sa bankama, a pritom obmanjujući osoblje banaka u vezi okolnosti relevantnih za pribavljanje zajmova.
Lociranju lica prethodila je intezivna međunarodna operativna policijska saradnja sa nadležnim timovima za ciljane potrage Republike Srbije i Poljske.