Pogledajte šta Vam zvijezde poručuju na polju ljubavi zdravlja i posla za mjesec maj.

Jarca čeka novac kojem se nije nadao, Ribama se magično ostvaruju želje, a saznajte šta je sa vašim znakom…

OVAN
Maj će od vas zahtjevati maksimalnu emocionalnu suzdržanost, što Ovnu, naravno, neće biti lako. Samo uravnoteženi predstavnici ovog znaka moći će da napreduju u poslovima u karijeri i dobiju značajne finansijsku dobit. Morate biti kreativniji na poslu. Vremenom testirani pristupi će početi da ne uspjevaju i neće donijeti očekivane rezultate. Neočekivani finansijski izdaci mogu da vas uznemire, ali će svi biti vezani za dom i porodicu. Lični odnosi mogu krenuti u novi krug razvoja. Moguće je da će Ovnovi željeti da uđu u ozbiljnu vezu i započnu sjajnu ljubavnu priču. Ne iscrpljujte se dijetama, već pokušajte da se hranite izbalansirano.

BIK
Predstavnici ovog znaka će morati da se pomuče da ojačaju svoju finansijsku poziciju. Bikovima će biti važno da na vrijeme završe posao. U ovo vrijeme možete napraviti ozbiljnu osnovu za uspjeh do kraja godine. Sasvim je moguće da će vam biti ponuđen zanimljiv projekat za zajedničko ulaganje. Nemojte to odmah odbaciti – ovo je vaša šansa da postanete vlasnik sopstvenog posla. U sferi ljubavnih odnosa čeka vas susret koji će se pokazati zaista sudbonosnim i dovesti ga do osobe sa kojom želi da poveže svoj budući život. Rješavanju porodičnih problema moraćete da pristupite sa maksimalnim taktom – prekomerna direktnost može vas ozbiljno zaplesti sa voljenom osobom. Bik će imati malo ili nimalo zdravstvenih briga.

BLIZANCI
Pokušajte da ne trošite previše novac, čak i ako će finansijski prihodi stizati u stalnom toku. Moguće je da će vam ušteda omogućiti da do kraja godine ostvarite stari san u vidu većeg životnog prostora ili novog automobila. Sitna potrošnja može čekati tako dobar cilj. Mjesec obećava da će biti prilično problematičan u svakodnevnim stvarima. Dom će od vas beskrajno zahtjevati rješavanje nekih hitnih problema. Ne odbijajte ove zadatke – dobrobit vaše porodice zaista zavisi od njih.

RAK
U trci karijere možete prestati da budete lider zbog pojave novog takmičara. Stanite i pustite ga da preuzme vođstvo. I dalje ćete imati priliku da se izjasnite u punoj mjeri – kada on ponestane. Samci će morati da obrate više pažnje na svoj izgled. Naravno, već ste neodoljivi, ali samo oni koji izgledaju njegovano i elegantno imaće šanse za zanimljiva poznanstva. Zvijezde ne predviđaju zdravstvene probleme, ali preporučuju da obratite pažnju na kašnjenje. Predstavnici ovog znaka će morati da pokažu čuda pribranosti i tačnosti. Samo tako ćete moći da postignete uspjeh u trci za svojim ciljevima. Ova preporuka pokriva apsolutno sve sfere života. Na poslu se očekuje mirni period koji treba iskoristiti da se podignu stari “repovi”. Zvijezde kategorički ne preporučuju uzimanje kredita ovog mjeseca i gomilanje dugova.

LAV
I pored svoje nezavisnosti, moraćete da se obratite kolegama za pomoć. Samo na taj način Lavovi će moći da ostvare visoke rezultate i priznanja na profesionalnom planu. Ako imate liderske kvalitete, čeka vas uspjeh. Lavovima neće biti teško da svojim entuzijazmom zaraze zaposlene. Uspješno realizovan projekat donijeće ne samo slavu, već i dostojnu nagradu za uložene napore. Lavovi će biti sasvim sposobni za skupu kupovinu koju već dugo planiraju. Porodični sektor će zahtjevati veliku pažnju. Zvijezde preporučuju posjetu udaljenim rođacima, čije su posjete postale prilično rijetke. Usamljeni Lavovi mogu da računaju na obećavajuću romansu, ali samo ako ne očekuju prvi korak, već sami iniciraju vezu. Astrolozi preporučuju da posvetite pažnju zdravstvenom stanju.

DJEVICA
Mjesec će sa sobom donijeti mnogo nevolja, ali to ne znači da je vrijedno pokušati da ih se sve riješite u gomili. Djevice treba da se brinu o rutinskim poslovima bez žurbe. Moguće je povećanje prihoda, najverovatnije će finansijski tok doći spolja. Vaš hobi ili slobodni posao će konačno postati izvor prihoda. Kuća će postati mjesto koje ćete doživljavati kao pouzdanu tvrđavu. Članovi porodice će se pobrinuti za većinu kućnih poslova, dajući vam priliku da udahnete. Usamljene Djevice ne blistaju zbog promjena u ličnom statusu. Ne tražite romantične avanture, kako ne biste postali žrtva prevaranta.

VAGA
Ako već dugo želite da promijenite profesiju ili mjesto rada, vrijeme je da preduzmete korake u tom pravcu. Djelujte odlučno, a zvijezde će vam pružiti svu podršku i dati vam mnogo šansi za uspjeh. Njegovu posebnu lojalnost uživaće oni koji su se odlučili na kardinalne promjene. Pitanje finansija može postati kamen spoticanja. Ne pokušavajte da popravite situaciju lakim novcem. Usamljene Vage neće imati vremena za zabavljanje – sve njihove misli biće usmjerene samo ka ličnom rastu. Moguć je povišen stres.

ŠKORPIJA
Očekuje vas mnoštvo prijatnih iznenađenja, pa se pripremite za dugo očekivani potez ili globalne kupovine koje možete lako da finansirate. Sjajan je dan za Škorpije na polju preduzetništva – partneri će vam ponuditi nekoliko profitabilnih novih šema koje vrijedi primijeniti. Pokušajte da ne pozajmljujete novac, jer zbog toga možete izgubiti dobrog prijatelja. Lični život će zadovoljiti harmoniju i potpuno međusobno razumijevanje. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu upoznati staru ljubav koja će se pretvoriti u novu romansu. Ali ne računajte na dugoročnu vezu. U maju zvijezde predviđaju povećan rizik od povreda, pa budite oprezni kada se bavite aktivnom fizičkom aktivnošću.

STRIJELAC
Poželjećete da pobjegnete od monotonije. Kada se pojave nevolje, iz njih izvucite sve korisne lekcije. Na poslu su mogući skandali i svađe zbog osobe koja je došla ne tako davno, ali je već uspjela da unese zabunu u dobro uigrani tim. Ne brinite – sve će se otkriti. Porodici će biti potrebna pomoć u životnim pitanjima. Često će vam se obraćati za savjet i podršku. Usamljeni Strijelci, svaka romansa započeta ovog mjeseca rizikuje da se završi raskidom. I pored sve složenosti i napetosti, Strijelca čeka dobro zdravlje.

JARAC
Krenite ka novim dostignućima. Živite za danas i planirajte budućnost bez brige o propuštenim prilikama, a zvijezde će vam pomoći da dosegnete nove profesionalne visine. Maj će posebno biti dobar za one koji se bave intelektualnim radom. Svježe ideje i inovativni pristupi biće Vaši neizostavni saputnici. Možete da računate na neočekivane novčane prilive. Najverovatnije će vam biti vraćen dugogodišnji dug ili plaćen posao koji ste davno radili. Sfera ličnog života će zablistati novim bojama. Jarčevi će konačno moći da osvoje pažnju osobe koja je dugo bila predmet njihovih romantičnih snova. U ljubavi je moguća ljubomora. Slučaj se čak može završiti raskidom. Što se zdravlja tiče, imunitet Jarca može dati neprijatan neuspjeh.

VODOLIJA
Sve što preduzmete završiće se sa savršenim rezultatom – ali samo ako su vaše namjere dobre. Maj će posebno biti dobar za Vodolije, zaposlene u socijalnoj sferi, i one koji su volonteri. Mjesec će od vas zahtevati izuzetnu iskrenost i poštenje. Ne pokušavajte da sakrijete nešto iz druge polovine. Usamljeni predstavnici ovog znaka mogu započeti novu vezu. Najverovatnije će vas neko od zajedničkih prijatelja upoznati sa vašim budućim izabranikom, pa nemojte odbijati pozive na žurke. Ako je moguće, izlazite vikendom. Boravite u prirodi – šetnja po poljima i šumama pomoći će vam da dovedete u red misli.

RIBE
Ribe će moći da se odmore – vaše želje će moći da se ostvare na magičan način. Ali ovo ružičasto predviđanje odnosi se samo na one predstavnike ovog znaka koji su prošli mjesec uspjeli dobro da rade. Maj će donijeti zasluženo priznanje onima koji dugo vole kreativnost. Moguće je da će se iz jednostavnog hobija pretvoriti u posao koji donosi stalan prihod. Vaša srodna duša će pokušati da unese novu notu u vezu tako što će se baviti organizacijom slobodnog vremena. Čak i ako vam se ne sviđaju sve ideje, preuzmite ovu inicijativu sa zahvalnošću. Obratite pažnju na samoobrazovanje. Počnite da gledate svoju omiljenu seriju bez prevoda i možete poboljšati nivo znanja stranog jezika. Izbjegnite brzu hranu, fizički se aktivirajte.