Član modne agencije “Top 3 Models Montenegro” najljepši dječak svijeta Viktor Đukić je sa svoje tri i po godine učestvovao na Intenacionalnom fešn viku (International fashion week) i predstavio Crnu Goru na najbolji mogući način noseći titulu najljepšeg dječaka svijeta.

Viktor je, takođe, osvojio i titulu Dječaka godine, jer je učestvovao u mnogim humanitarnim akcijama. On je deset dana proveo u Bodrumu gdje je stekao mnoga prijateljstva, a zbog svojih godina doživio ogromnu popularnost jer su o njemu pisale inostrane novinske kuće.

Maleni Beranac je svojim “plavim očima i zlatnim loknicama” osvojio svijet i mnoga srca. Na svjetskom takmičenju u Bodrumu Viktor je ponosno nosio tradicionalnu nacionalnu crnogorsku nošnju sa zastavom, prikazao spot svoje zemlje sa turističkim najatraktivnijim destinacijama i kulturnom baštinom i razmijenio suvenire sa ostalim učesnicima iz drugih zemalja.

“Naša agencija Viktora priprema za buduće svjetsko takmičenje “Prince World” koje bi trebalo da se održi polovinom septembra. Obuka je dosta zahtjevna i uključuje jedan veći nivo predstavljanja kao i dodatnu obuku za takav vid takmičenja”, kazali su iz Agencije “Top 3 Models Montenegro”.

Istakli su da je Viktor osvojio nagrade – Zvanično najljepši djecak svijeta, najljepši od ljepšeg, Oskar Balkana, najljepši vilenjak i vilenjak godine, kao i da aktivno učestvuje u svim modnim dešavanjima u regionu.

“Viktor se trenutno priprema i za polazak u prvi razred, te se raduje novim drugarima i druženju”, naglasili su iz ove modne agencije.