Uprava policije kazala je da je policija u Beranama podnijela prekršajnu prijavu protiv izvjesnog J.R. zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga.

„Kod njega je pronađena manja količina opojne droge marihuana“, dodali su.
Takođe, bjelopoljska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv S.T. (23) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).
Oni su pojasnili da je policija u cilju otkrivanja krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe narkotika, prema, kako su kazali, naredni Višeg suda u Bijelom Polju izvršili pretres objekta stanovanja koji koristi S.T.
„Pretresom su pronađena i oduzeta četiri manja pvc pakovanja sa sadržajem bijele praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain, kao i sedam manjih pakovanja sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana“, piše u saopštenju.
Prema njihovim riječima službenici ovoga Odjeljenja krivično su procesuirali i D.M. i M.G., zbog krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta.
„D.M. je lišen slobode i on se sumnjiči za krivično djelo teška krađa, a protiv M.G. je podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično djelo krađa“.
Izvor: Budim info