U okviru 26. kola Druge crnogorske fudbalske lige, beranski drugoligaši zabilježili su nove poraze i nastavili sa krizom loših rezultata. Ibar je slavio u Rožajama 2:1, dok je Čelik u Nikšiću savladao Radnički 3:1.

Ibar je sa novom pobjedom ostao u trci za prvo mjesto. U jednoj lošoj fudbalskoj predstavi, Ibar je više želio pobjedu i zasluženo slavio na Bandžovom brdu. Berane blijedo, bez konkretne završnice. U prvom poluvremenu, ekipe su se nadigravale na sredini terena a Ibar je propustio nekoliko dobrih šansi da savlada Kastratovića. Domaći su poveli u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena i na odmor pošli sa golom prednosti. Gajić je duplirao prednost Rožajaca da bi nekoliko minuta kasnije gosti smanjili autogolom nakon što je golman Jelovac pogriješio. Do kraja utakmice, bijelo-plavi nisu ozbiljnije ugrozili protivnika i Ibar je upisao nova tri boda sa kojim je ostao u trci za šampiona Druge lige.

Radnički je nastavio sa lošim rezultatima, Beranci su uspjeli da dodju do prednosti u Nikšiću, a onda i lako prime tri gola. Radnički je jedina ekipa koja još uvijek nije upisala pobjedu u drugom dijelu i predstoji im grčevita borba za opstanak.

Za Berane su nastupili: Kastratović, Ni.Tmušić, Đurišić, Lekić, Vulević (Golubović), Bošković, Šoškić (Đeković), Vukićević, Ne. Tmušić, Osmajlić (Isljami), Nišavić.