Fudbaleri Berana propisno su se ispromašivali protiv Jezera i omogućili gostima da se neporaženi vrate u Plav.

Zahvaljujući nedostatku koncetracije napadača domaćih i dobrim odbranama golmana Rosandića, mada nadigrani, fudbaleri Jezera su osvojili bod u Beranama. S druge strane, domaći imaju za čim da žale. Dominirali su terenom, stvorili sijaset odličnih prilika, ali, juče, u njihovim redovima nije bilo fudbalera koji bi i sa minimumom koncetracije poslao loptu u mrežu.

Teško bi bilo i opisati sve prilike koje su domaći, posebno u prvih 45. minuta, stvorili, ali treba reći da je Osmajlić u 13. i 16. minutu, nakon proigravanja Isljamija odnosno Vulevića, slabim šutevima sa par metara udaljenosti od gola Rosandića poslao lotu u gol aut.

Nakon kontre Isljamija i još boljeg centaršuta, Vulević je u 22. minutu, glavom poslao loptu prema mreži, ali je ona pogodila prečku, koja se petnaest minuta kasnije ponovo tresla, ali ju je tada, šutom sa ivice šesnaesterca, uzdrmao Tmušić, a u nastavku akcije ponovo se obrukao Osmajlić koji je sa tri metra udaljenosti poslao loptu pored gola gostiju.

Fudbaleri Jezera su u 53. minutu prvi i jedini put zaprijetili. Tada je u dobroj poziciji bio Stanisavić, ali je njegov šut sa 12. metara udaljenosti, iskosa sa desne strane, završio pored gola Kastratovića.

Finiš utakmice opet je pripao domaćima. Prvo je u 67. minutu, nakon odličnog pasa Boškovića, Vulević bio sam ispred Rosandića koji je odlično istrčao i odbranio njegov šut sa sedam metara udaljenosti, da bi u 75. minutu, opet na asistenciju Boškovića, u odličnoj situaciji bio i Golubović ali je njegov neometan šut sa desetak metara udaljenosti prošao pored mreže već savladanog golmana Jezera.

Utakmicu je pratilo oko 700 gledalaca.
Za Berane su nastupili: Kastratović, Đurišić, Tmušić, Vulević (72. Golubović), Isljami, Bošković, Vukićević, Raković, Lekić, Osmajlić, Tmušić.