Policija CG

U Odjeljenju bezbjednosti Berane na dužnost je stupio novi komandir Stanice policije Dalibor Delević, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Iz tog vladinog resora su kazali da je i ovo kadrovsko rješenje u duhu započete pozitivne prakse menadžmenta Ministarstva unutrašnjih poslova sa kojom će, kako su naveli, nastaviti.

Navode da je Delević svoj radni angažman u MUP-u započeo 2005. godine, a da su ga dokazani profesionalizam, dugogodišnje iskustvo i predan rad preporučili za ovu poziciju.

Rođen je u Beranama, završio je Višu školu unutrašnjih poslova u Zemunu kao stipendista MUP-a, nakon čega je završio i Ekonomski fakultet u Novom Sadu.

“Od kada je zasnovao radni odnos u tadašnjem Centru bezbjednosti Berane, profesionalno se dokazao od nivoa starijeg policajca l klase do samostalnog policijskog inspektora, zamjenika komandira u Stanici policije OB Berane. Za vrijeme radnog angažovanja u MUP-u usavršavao se kroz pohađanje brojnih seminara i obuka. Takođe je mentor-koordinator u Odjeljenju bezbjednosti Berane za stručno osposobljavanje polaznika Policijske akademije u Danilovgradu”, navodi se u saopštenju.