Pročitajte dnevni horoskop za dan 19.04.2024. vezano za posao, ljubav i zdravlje.

 

Ovan

Posao: Nema potrebe za žurbom, ali je važno da kontrolišete saradnike koji su direktno povezani sa finansijama. Proverite najvažnije dokumente nekoliko puta, a ukoliko je neophodno, potražite pomoć sa strane.

Ljubav: Opuštena atmosfera i pozitivno raspoloženje danas vam daju dobru osnovu da planirate i napravite bar jedan uspešan potez prema novoj simpatiji.

Zdravlje: Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

Bik

Posao: Pokušajte da ne donosite ishitrene odluke danas, pozabavite se tekućim obavezama kojih inače imate napretek.

Ljubav: Nova simpatija mogla bi da vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez.

Zdravlje: Odlično.

 

Blizanci

Posao: Moguće je sklapanje nekog novog poslovnog dogovora, a možda će vam biti potrebni i novi saradnici ili neka obuka.

Ljubav: Obradujte dragu osobu nekim finim poklonom, izlaskom, budite veseli i šarmantni, ugađajte jedno drugom.

Zdravlje: Odlično.

 

Rak

Posao: Slušajte svoju intuiciju danas. Maksimalno se potrudite da na ovom polju budete posvećeni i dosledni.

Ljubav: Ma koliko pokušavali da izbegnete neke teme i razgovore, oni će vam se opet nametati sa druge strane i zahtevati jasne odgovore.

Zdravlje: Moguće respiratorne tegobe.

 

Lav

Posao: Imate dovoljno povoljnih predispozicija da uspete u svojim namerama, ukoliko niste postavili suviše visoke ciljeve.

Ljubav: Moguće upoznavanje sasvim nove simpatične osobe na vašem ljubavnom horizontu. Na vama je samo da se prepustite i uživate u dešavanjima.

Zdravlje: Moguća osetljivost grla.

 

Devica

Posao: Vi izbijate u prvi plan kada je posao u pitanju, ali ako to nije neophodno nije naodmet da se danas malo povučete jer vas nadređeni mogu sabotirati.

Ljubav: Ponašanje partnera moglo bi da vas iznenadi neprijatno, strpljivo pokušajte da saznate o čemu je reč.

Zdravlje: Hronične tegobe.

 

Vaga

Posao: Iako vam  danas okolnosti mogu biti komplikovane, uporni ste da ostvarite poslovni uspeh.

Ljubav: Izlazite, očekuju vas prijatni i romantični trenuci i trebalo bi da uživate i maksimalno se posvetite traženju novog partnera.

Zdravlje: Bez značajnijih upozorenja.

 

Škorpija

Posao: Potrudite da neke dogovore od ranije okončate na najbolji mogući način, i tako stavite tačku za kraj na jednog dosta uspešnog poslovnog ciklusa.

Ljubav: Ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da se opustite i uživate u neobaveznoj komunikaciji, flertu.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Strelac

Posao: Potrudite se da se fokusirate maksimalno, jer biste se mogli naći u situaciji da ne jedno mislite, drugo pričate a sasvim deveto radite .

Ljubav: Na vašem ljubavnom horizontu promenljivo raspoloženje, potrudite  se da sa vaše strane sve bude korektno.

Zdravlje: Vrlo dobro.

 

Jarac

Posao: Pozabavite se aktuelnim obavezama i budite strpljivi biće još prilika da se dokažete. Analizirajte svaki detalj i ne dozvolite da vam nešto slučajno promakne.

Ljubav: Ne opterećujte sebe i voljenu osobu nekim bespotrebnim detaljima iz prošlosti, budite opušteniji. Prijao bi vam neki zajednički izlazak.

Zdravlje: Poradite na jačanju imuniteta.

 

Vodolija

Posao: Moguće su inovacije u procesu rada i bićete maksimalno uključeni u sve tokove, što će vas i mentalno i fizički iscrpeti ali ćete uspeti sve da završite.

Ljubav: Vrlo lep dan je da se posvetite nekim zajedničkim aktivnostima i planovima vezanim za uređenje životnog prostora.

Zdravlje: Vrlo odbro.

 

Ribe

Posao: Pokušajte da usaglasite očekivanja i mogućnosti, i pripazite da ne napravite propuste u razmeni informacija.

Ljubav: Nema razloga da se plašite direktnog i konkretnog razgovora sa dragom osobom, ali nije baš povoljan dan da donosite bitne odluke.

Zdravlje: Psihofizički umor.

 

Izvor: astroputnik