Horoskop

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koji vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja.

 

Ovan hrabar, Bik u problemu, Blizanci nemaju probleme, Rak euforičan, Lav raspoložen, Djevica neopterećena, Vaga uživa u muzici, Škorpija uspješna, Strijelac strastven, Jarac zarađuje, Vodolija nema probleme, a Ribe su sentimentalne

 

Ovan

 

Osjećate jaku želju da probate nešto novo, bilo u poslu ili u ljubavi. Imate mnogo energije, i trebalo bi da se bavite fizičkom aktivnošću. Neka osoba koju upoznate na poslu može u vama da inspiriše veliku promjenu.

 

Bik

 

Danas je dan kada bi trebalo da se posvetite sebi! Napravite omiljenu hranu, pozovite prijatelje da se družite, ili ostanite kod kuće sa omiljenom knjigom. Energija vam je van balansa i morate da povratite ravnotežu.

 

Blizanci

 

Dobar dan za nove planove i projekte, puni ste sjajnih ideja! Neka osoba iz vaše okoline želi više od prijateljstva i to će vam staviti do znanja. Pazite da danas ne zaboravite nešto važno.

 

Rak

 

Loš dan za novac, moguće je da ćete biti na gubitku ako niste oprezni! Ide vam na živce osoba koja troši vaše vrijeme uzalud. U ljubavi je sve lijepo danas!

 

Lav

 

Pred vama je važna odluka koju morate da donesete, najvjerovatnije vezana za ljubav. Nemojte da srljate već dobro razmislite. Na poslu očekujte pohvale, moguće je čak i iznenadno unapređenje!

 

Djevica

 

Danas se osjećate kao da se pripremate za maraton, vaš kompletni fokus je na nečemu što će se dogoditi tek za nekoliko dana. Da li ste spremni? Posavjetujte se sa osobom kojoj vjerujete, jer je moguće da napravite grešku

 

Vaga

 

Imate nesuglasicu sa nekom osobom iz svoje porodice, i čeznete za rješenjem. Na kraju ćete vjerovatno vi popustiti, i to je dobro, nemojte da mislite da ste time pokazali slabost. U novcu vam stiže dobitak

 

Škorpija

 

Škorpije koje su tek na početku veze danas mogu da očekuju signal da je prava ljubav u pitanju. Ne dozvolite da vas na poslu iscrpljuju ljudi koji znaju manje od vas. Pazite šta jedete, mogući su stomačni problemi

 

Strijelac

 

U ljubavi sve blista, osjećate se romantičnije i poželjnije nego ikada! Već neko vrijeme ozbiljno razmišljate o kreativnom projektu, i danas ga konačno započinjete. Nekome ćete dati važan savjet.

 

Jarac

 

Napor koji ste uložili u neki odnos danas će se konačno isplatiti. Pravite i planove za put kojem se radujete! Ako vam se dopada neka osoba, ali niste sigurni šta ona misli, danas krenite u akciju.

 

Vodolija

 

Sanjali ste nešto o čemu ne možete da prestanete da razmišljate. Možda je to bila neka osoba iz vaše prošlosti. Ne javljajte joj se, pustite da snovi ostanu ono što jesu!

 

Ribe

 

Duboko ste zamišljeni zbog nekog zastoja u vezi. Morate da prelomite, i niko ne može da vam pomogne osim vas samih. Na poslu iznenada rješavate problem i to na način zbog kojeg će vam se svi diviti!