Mladi BeranaNedjeljni horoskop od 1. do 7. oktobra 2018. godine

Bik se suočava sa turbulentnim danima, Blizanci će doživjeti transformaciju, Ribe novu ljubav, a Vi?

 

Ovan

 

Ukoliko ste planirali da promijenite posao, ova nedjelja je odličan period! Stižu šanse koje će značajno poboljšati finansijsku situaciju. Ljubavna situacija kod zauzetih prolazi bez većih promjena. Ukoliko ste slobodni, savjet je da prihvatate pozive na društvene događaje. Otvara se mogućnost za zanimljivo poznanstvo koje će vam privući pažnju. Pojačajte unos vitamina. Najbolji dani biće vam ponedeljak i petak.

 

Bik

 

Vaš nedjeljni horoskop vam predviđa turbulentne dane. Skupite snagu da prebrodite sve iznenadne poteškoće, jer krajem nedjelje stiže nagrada. Uvjerićete se da se trud isplatio, a možete očekivati i novčani priliv. Ljubavna situacija vas buni. Niste sigurni u iskrenost namjera partnera ili osobe koje vam se dopada. Komunikacija je ključ uspjeha, ne ustručavajte se da jasno kažete šta očekujete. Slobodni će dobijati mnogo poruka i poziva od osoba kojima se dopadaju. Dobro se osjećate. Najbolji dani biće vam utorak i srijeda.

 

Blizanci

 

Nedjelja transformacije! Neočekivani događaj početkom sedmice otvoriće vam nove vidike i probuditi želju za promjenama. Pozitivnu energiju prenosite i na bliske ljude, a ovo može da bude i nedjelja jačanja porodičnih odnosa. Nije povoljan trenutak za novčana ulaganja ili novčane pozajmice. Ako ste zauzeti, moguće su nesuglasice sa partnerom zbog nedostatka razumijevanja. Ukoliko ste slobodni, moguće je poznanstvo sa osobom koja dolazi iz inostranstva. Čuvajte se prehlade. Najbolji dani biće vam petak godine donosi sjajno iznenađenje.

 

Rak

 

Bićete preplavljeni emocijama i spremni da pređete na viši korak sa partnerom. Ako ste slobodni, možete da se pozdravite sa solo statusom. Počinje nova ljubavna priča! Ukoliko se bavite privatnim biznisom, slijedi veliki uspjeh. Odličan period za širenje kontakata i sklapanje važnih ugovora koji će se dugoročno isplatiti. Uvedite fizičku aktivnost, mogući su bolovi u leđima. Najbolji dani biće vam srijeda i četvrtak.

 

Lav

 

Tenzija, nervoza i konflikti. Poslovna situacija se neće odvijati baš onako kako ste očekivali, ali se potrudite da se van radnog mjesta potpuno isključite. Negativno raspoloženje može da bude uzrok konflikta sa partnerom ili nekim članom porodice. Krajem nedjelje povedite računa o tonu komunikacije. Postoji mogućnost da budete pogrešno shvaćeni, a to može da se odrazi na cilj koji želite da ostvarite. Više spavajte. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

 

Djevica

 

Imate želju da se izolujete, napunite baterije i posvetite privatnom životu. Ovo je nedjelja kada možete da odmorite i uživate u plodovima rada. Emocije su posebno naglašene, ne ustručavajte se da ih pokažete. Osoba koja vam je u mislima želi da joj budete posvećeni, iznenadite je lijepim gestom. Povoljan trenutak za velike kupovine koje bi vaš enterijer učinile ljepšim. Ako vam se neko obrati za pomoć, izađite mu u susret. Vratiće vam se višestruko. Mogući bolovi u leđima. Najbolji dani biće vam subota i nedjelja.

 

Vaga

 

Nedjeljni horoskop od 22. do 28. januara 2024. godine vas upozorava na osobu koju ste nedavno upoznali. Ne otkrivajte svoje planove olako ako ne želite da se izjalove. Sredinom nedjelje stiže poslovna ponuda koja će vas “baciti” u duboko razmišljanje. Zvijezde kažu da slušate svoju intuiciju i ne dozvolite okolini da utiče na vas. Partner ima brojne kritike, ali vrijeme je da stavite prst na čelo i razmislite da li pretjerujete u zamjeranju sitnica. Ako ste slobodni, neko iz prošlosti opet kuca na vrata. Dobro se osjećate. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

 

Škorpija

 

Nedjelja rada, reda i discipline! Spremni ste da zavrnete rukave i pokažete sve svoje sposobnosti i vještine. Željni ste napredovanja, a ovo je period koji vam ide u prilog. Imaćete veliku podršku od ljudi na položaju, ali na vama je da napravite prvi korak. Ljubavne varnice se osjećaju u vazduhu, prija vam osoba koju ste nedavno upoznali. Zauzete očekuju zanimljivi trenuci sa partnerom, moguće je iznenadno putovanje. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

 

Strijelac

 

Vaš nedjeljni horoskop kaže da shvatate da nema ništa loše u tome da pokažete svoju ranjivu stranu. Ne želite više da glumite hladnoću i nezainteresovanost. Slobodni, neka osoba koju dugo poznajete priznaće vam svoja osjećanja. Zauzeti, očekuje vas ozbiljan razgovor o budućnosti sredinom nedjelje. Ne donosite nagle odluke. Dobro se osjećate, uradite krvnu sliku preventivno. Najbolji dani će vam biti petak i nedelja.

 

Jarac

 

Savjet za ovu nedjelju je da ne preuzimate na sebe previše obaveza. Oslonite se na kolege koliko možete. Gledajte da u svemu pronađete nešto dobro i provodite vrijeme sa ljudima koji vas vole. Horoskop vam donosi važnu lekciju i na polju ljubavi ne tjerajte inat jer vam ništa dobro neće donijeti. Fokusirajte se na sadašnje trenutke i prošlost ostavite iza sebe. Mogući su problemi sa crijevima. Najbolji dani će vam biti ponedeljak i četvrtak.

 

Vodolija

 

Napravite dobar plan za posao. Dobra organizacija biće ključna za uspjeh tokom ove nedelje. Savjet je da prihvatate previše obaveza, već samo onoliko koliko je u vašoj moći da postignete. Pazite na rokove. Preko prijatelja možete doći do novog poznanstva. Ne nervirajte se jer nemate idealnu komunikaciju sa partnerom, imajte malo više strpljenja. Ako ste slobodni, tokom vikenda možete da očekujete zanimljiv flert. Dobro se osjećate. Najbolji dani biće vam srijeda i nedelja.

 

Riba

 

Nedjeljni horoskop Vam donosi puno smijeha, lijepih događaja i pozitivne energije! Ovo je vrijeme kada ćete uživati u svemu što se oko vas dešava. Iskoristite nalet energije da unovčite svoju kreativnost. Odličan period za dodatni kurs, usavršavanje vještina ili edukaciju. Partnera oduševljavate angažovanjem, prijaće vam komplimenti. Slobodnima se smiješi nova ljubav! Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam utorak i subota.